Man kan skratt åt mindre!

Man kan bli full i skratt för mindre! Har just, via mobiltelefon, lotsat T runt på Maxi i Södertälje för att han skulle handla det jag hade på min lista. Halvvägs så inser jag att de nog flyttat runt avdelningarna sedan jag, och även han, var där sist… Lägg sedan till det att T aldrig handlar mat, han vet inte hur det han söker ser ut… Det blir med andra ord rätt rörigt!!! Efter ett tag insåg vi att det var bättre om jag talade med V som också var med i butiken, han har betydligt mer vana att handla mat än sin far! Så till slut fick de ihop allt på min lista! Men det skulle nog sett rätt kul ut om man kunnat se T vimsa runt där!

Annons

4 svar to “Man kan skratt åt mindre!”

 1. Mari Wahlqvist Says:

  Japp, de bygger om för fullt. Man får springa runt hela affären för att hitta det man vill ha plus att de har byggt igen så man får gå runt allt för att komma till kassan. Det är med andra ord kaos där.
  Hoppas allt är bra.
  Snör och regn här hemma idag.
  Kram!

  • Brysselkakan Says:

   Inte undra på att T irrade runt då!
   Vi har oxå haft regn, i alla fall halva dagen och inga +19 som tidigare i veckan… men regn behövs ju det oxå för att det ska bli grönt!
   Kram!

 2. annieverse Says:

  Jag hade någon vansinnig idé om att lotsa min svärfar rätt på hans lokala ICA-storköp (han är här nu på besök) ii akt och mening att införskappa diverse udda svenska specialiteter, men insåg att nä….ingen av oss vill nog ha hjärnblödning ;-)

  • Brysselkakan Says:

   Haha! T hade ju turen att ha vår son V med sig så det löste sig ju men jag förstår vad du menar. Jag kan tillägga att det definitivt inte var konstiga saker jag skulle ha; Wasa frukost, havregryn, marmelad osv. Felet är nog mer att T aldrig handlar mat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: