Allt för att få bort min deppighet

I går ägnade jag ju mig åt chokladätning i form av kladdkaka för att bli på bättre humör och idag har jag ägnat mig åt en annan sak som är bra för humöret: Shopping! Åkte till ett köpcenter som jag inte besök sedan i höstas och hittade bland annat denna topp som jag föll för.

Den gör sig kanske inte så bra på bild...

Den gör sig kanske inte så bra på bild...

Hittade också en vårjacka i lite trenchcoatmodell. Förhoppningsvis ska den vara lite regntålig också! Och nej, det är inte jag på bilden!!! Tyckte nog att den såg snyggare ut på mig än på henne, hon ser tantig ut… Och så är den lite mörkare i verkligheten också!

Jacka från s.Oliver

Jacka från s.Oliver

Skulle också köpt J:s första rakapparat men just den modellen han fastnat för var slut så jag får ta mig till en annan av den butikskedjans butiker i morgon istället. Om det hjälpte med choklad igår och shopping idag? Jo, lite i alla fall. Men för säkerhets skull så får det nog bli lite av kladdkakan i kväll också!

Vår son V driver ju vår lilla firma vidare nu när vi flyttat från Sverige och jag sköter bokföringen åt honom. Inget konstigt med det! Men då firman blev registrerad efter september förra året så trodde jag att han inte behövde deklarera den förrän nästa år (man kan göra så) men tydligen hade vi glömt något kryss på blanketten för så var det inte i V:s fall… Ja, ja kanske inget större problem om det inte vore bokföringsprogrammet då… när man lägger in ett nytt företag i programmet så anger man en massa saker bland annat när man ska deklarera första gången och eftersom jag trodde det var nästa år så angav jag ju det. Men ändra då tänker säkert ni. Jo, om det vore så lätt… Nä, dessa uppgifter är låsta och det ända sättet att få det rätt är att börja om. Det vill säga starta ett nytt företag i programmet, lägga in alla utgifter och inkomster igen! Så det håller jag på med nu, skittråkigt är bara förnamnet!

Annons

2 svar to “Allt för att få bort min deppighet”

 1. jaglovisa Says:

  Shopping är alltid trevligt.
  Gillade både toppen och jackan! Snygga!
  KRam

  • Brysselkakan Says:

   Fast jackan gör sig inte alls på bilden… Har shoppat idag med, rakapparaten som var slut igår så nu ska J raka sig för första gången i sitt 16,5-åriga liv! Han tycker det är lite läskigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: