Del ”sjuttioelva” i den mycket dåliga berättelsen om våra konsertbiljetter…

Fredagen den 6 mars fick jag ett brev från Belgiska posten. I det låg ett brev på franska samt svenska postens förlustanmälan på engelska. Jag fick hjälp av en granne att uttyda vad som förväntades av mig. Hela blanketten kändes mer som det var posten här som skulle svara på frågorna men jag fyllde i längst ner på sidan två att jag inte fått något brev med biljetterna. Min granne rådde mig att, trots det var ett förbetalt brev till posten här, att sända det som rek så jag fick ett kvitto på att jag lämnat in det. Så gjorde jag och betalde ca 5€ för det. I veckan som var så tänkte jag kolla om det hänt något och sökte på kolli-id som var på reket. Och inser att de tagit emot det men att det var under behandling. Idag har E spenderat massor av tid i telefon för att försöka reda ut vad som hänt. Tydligen så har inte posten kunnat lösa ut ett brev som är adresserat till posten för det inte stod någon avsändare på brevet, något som jag inte tänkte på men inte heller blev upplyst om av postkassörskan när jag lämnade in det… Nu ska de ”försöka” hitta brevet och då sända tillbaka det till mig så jag kan skicka in det igen med avsändare… Men som damen i luren sa: Det kan ta tid, vilket troligtvis betyder flera veckor i detta land… Ni kan ju förstå att jag börjar bli så in i h-vete trött på detta… Jag antar att fortsättning följer…

För övrigt har E och jag haft en mycket trevlig och lång lunchträff, vi hann med att både luncha och fika och gå en massa också. Det är så skönt att ha en så trevlig väninna som E är. Och även A-K givetvis, vet inte vad jag gjorde utan dem! Tänk att inte kunna snattra på med ditt eget språk med någon mer än familjen… Hua!

Fick just mail från företaget i Sverige som vi köpt biljetterna av och de har också tröttnat och kommer skicka oss nya biljetter omgående. Och efter det kräva pengar av Posten i Sverige. Så det ser ut som vi ändå kommer att få se Kiss live i Stockholm i juni!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: