Mer och mer faller på plats!

Både i går och idag är det helt underbart väder, igår hade vi +20 men det kan nog bli lite varmare än det idag! Har just avslutat min lunch i solen på vår terrass, så skönt! Och att sedan också bläddra i svenska inredningstidningar som T hade med hem gjorde ju inte saken sämre! Idag ska jag fika med A-K och vi planerar att sitta ute någonstans. Jag hoppas verkligen att ni i Sverige snart också kan njuta av värmen, hörde att det var lite varmare väder på G till er! Hoppas, hoppas!

Vi har fått klart från T:s arbetsgivare att de hjälper oss med allt kring flytten; både den fysiska flytten och allt pappersstrul som det kommer innebära. Och vi får också ha dubbla hyror under maj, det känns väldigt skönt, det innebär ju att vi kan flytta under betydligt mer lugn än om vi skulle in och ut på en och samma dag! Så som ni ser så börjar det mesta falla på plats. Det ända orosmolnet just nu är väl om den nya hyresvärden godkänner bänkskivan jag vill ha på köksön, det blev ju ett rejält missförstånd där… (läs min kommentar till detta inlägg).

Idag har T och jag vår 21:a bröllopsdag! Hua, vad länge vi varit gifta och ihop men också helt underbara år. Jag hoppas vi står ut med varandra minst 21 år till! I år är vi i alla fall i samma land denna dag, förra året var jag i Sverige och T i Bryssel… och året innan var han också iväg, minns dock inte var.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: