Jag fryser…

Det är så himla kallat inne! Värmen stängdes av här i veckan, antagligen anses det vara tillräckligt varmt ute nu… men på nätterna går det ner mot +10 och det bli kyligt inne, speciellt på vår nedre våning, igår var det +16 när vi la oss… Och idag är det +11 ute och ingen sol så det blir bara kyligare och kyligare inne… Så jag fryser… Får nog be T tända en bra och se om det blir bättre!

Vi började med något skittråkigt igår, nämligen att sammanställa allt med inköp av vårt förra hus och försäljningen. Det blir ju lite extra rörigt när det handlar om ett nybygge, inte direkt en klumpsumma som inköpspris utan ”sjuttioelva” olika kvitton och fakturor att räkna samman… Tanken är att vi ska försöka bli klara idag men ingen av oss har direkt lust så vi skjuter bara på det… Jag har plockat lite med saker inför flytten. Vi kommer ju ha betydligt mindre förvaring i den nya lägenheten och måste ju ha mer saker i källaren så jag försöker plocka ihop sådant som ska vara där i lådor och märka upp dem väl. Visst packar flyttgubbarna även det men då plockar de också upp det och tar lådorna med sig så det får vi allt packa själva!

J pysslar med läxor, som vanligt på söndagar. Han går i skolan hela denna veckan, här är inte Långfredag någon ledig dag, men sedan har han istället Påsklov i två veckor! Det ser han fram emot!!!

Annons

4 svar to “Jag fryser…”

 1. anna Says:

  Härligt med lov! jag har också påsklov snart.

  • Brysselkakan Says:

   Jo, J ser fram emot sitt lov. Skolan här är betydligt tuffare än i Sverige så ledigheten är behövlig!!! Och jag får lite sovmorgon i två veckor!!! Inte dumt det heller!!!

 2. jaglovisa Says:

  Låter jobbigt med kvitton – det är det värsta som finns ju … Men men, skönt när det är gjort. Fick lite vibbar från ”Fuskbyggarna” som går på tv4 när jag läste det var ett nybygge … ;) Hoppas det inte var så i alla fall.

  Långfredagen – skoldag … oj, vad märkligt det skulle kännas för en annan. Men men, jag är väl på väg in i ett yrke där helgerna är då man vet man kommer att jobba. Gillar långfredagens namn på engelska bättre för övrigt, låter snällare – Good friday!

  Hoppas du får en bra dag! Kram

  • Brysselkakan Says:

   Och inte gjorde vi klart med alla kvitton igår… fast vi har på oss till 31 maj för att vi bor utomlands! Inte fuskbygge men otroligt mycket strul, att bygga nytt är otroligt krävande även om man inte snickrar själv!

   Jag minns Långfredagen från när jag var barn/tonåring; en otroligt trist och lång dag som aldrig tog slut… inte ens kiosken var öppen! Ungefär som det är här när det är helgdag, ända skillnaden är val att man som vuxen ändå har saker att göra dessa dagar! Good Friday, ja det låter betydligt bättre än Lååångfredag!

   Kram på dig med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: