Mycket info & lite vin!

Just hemkomna från informationskväll på J:s skola, det handlade om hans val inför år 11 och 12. För nu börjar en cirka en månads intensivt arbete för elever, lärare och föräldrar inför det slutliga valet i början av maj. Men en sak som slog mig idag: hade detta möte varit i en svensk skola hade ca 200 föräldrar och elever fått denna info och inget mer med det MEN vi fick plockmat, kaffe, juice OCH rött eller vitt vin! Det ni!

Hade lite lätt panik i eftermiddags… inser att jag glömde min lilla börs med mynt i mataffären… Tog cykeln och for dit, försökte förklara vad jag menade men det gick inget bra… en man bredvid mig hjälper mig att tolka och jo, var den röd? JA! Och hem cyklade jag med min börs och hade också lärt mig att portmonnä heter likadant på franska!

Annons

2 svar to “Mycket info & lite vin!”

 1. jaglovisa Says:

  Tur du hittade den!
  Ja, svenska skolor … Här läggs ju en massa skolor ner hela tiden och man undrar varför eleverna presterar dåligt när inga resureser finns … Känns som svenska skolorna är på rejäl tillbakagång!

  • Brysselkakan Says:

   Ja, i J:s skola är det då inget fel på resurser!!! Inte heller saknas engagemang från personal, det är skola på ett sätt som jag verkligen saknat i Sverige men samtidigt är det en stor press på elever med mycket skoljobb… så det är både för- och nackdelar men nog mer fördelar!
   Jag är glad att jag fann min börs igen, inte så mycket för mynten, kanske 6-7 €, men för min fina och kära börs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: