Flytten dag 1

Ja, det har varit rätt lugnt för mig idag, jag tror det blir andra bullar i morgon! Då ska ju allt ut ur lägenheten och ner till den nya, in i den OCH packas upp! Där kommer jag in i bilden: allt måste ju hamna på ungefär rätt ställe! Men jag måste säga att de är väääldigt noggranna! ALLT viras in i papper eller plast! ALLT! Nu vet jag att de fått order om att behandla oss väl då det är samma firma som skötte flytten från Sverige och där gick ganska mycket fel… till och med deras chef har varit här och stämt av idag och han ska titta förbi i morgon igen:
– Don’t hesitate to call if you have questions! Sa han och kallade mig för Madame i varje mening! Fjäsk! Och jag skulle inte oroa mig för uppackningen för han skickar dit två på onsdag som sköter det. Kan jag sitta på en stol och peka kanske??? Hur som helst så ligger de lite efter och hann inte packa allt idag, så det blir väl fullt upp för dem i morgon också!

I morgon får jag också hjälp av J på eftermiddagen, han har tagit ledigt från lunch för att han vill hjälpa till. Misstänker att det också har att göra med ett visst snookerbord som kommer vid ett-tiden!!! Men jag vet han kommer hjälpa till och ha stenkoll på så jag inte lyfter tungt!

Vår nya lägenhet är besiktad och godkänd, man gör så i detta land. En ”expert” gör en noga dokumenterad besiktning när man flyttar in och sedan när man flyttar ut, var enda prick dokumenteras!

J och jag sitter nu på hotellet där vi ska bo i natt och J tyckte nog att jag borde klätt mig annorlunda, hotellet är ju ett fem stjärnigt! Men in kliver jag i jeans, vindjacka och gympa skor! Alla andra är väääldigt snofsiga! J hade i alla fall sin rock och som vanligt sin hatt så han passade väl bättre in! Vi får vänta en stund på T för han har varit i Tyskland idag på möte och lär inte vara här förrän tidigast 21.30.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: