Nyfiken på er!

Den senaste tiden har antalet besökare på min blogg gått upp med massor av läsare! Kul! Jag hoppas att ni som läser tycker det är lite kul att följa vårt liv här i Bryssel. Fast jag tycker nog att ni borde bli lite bättre på att göra ett avstamp här! Väääldigt få kommentarer trots allt… Om ni läser om oss är det väl lite av nyfikenhet också och jag är väldigt nyfiken på vilka alla ni som läser är! En kommentar behöver inte vara lång, skriv bara vad som faller er in! Och gör mig glad och mindre nyfiken på er!

10 svar to “Nyfiken på er!”

 1. mamma och pappa Says:

  Vi läser Din blogg varje dag och tar del av Era äventyr och upptäckter.I söndags brann ett hus ner till grunden 8 hus från vårt, mitt på dagen. Vi märkte inget förrän vi skulle koka potatis, då var vattnet brunt. Vi gick då ut och frågade grannen om hon oxå hade brunt vatten. Hon sa då att det beror nog på branden därborta. Det rök då förfullt, men då hade det gått en timme sedan branden startade. En glömd kastrull med olja i var orsaken.Vi tycker väldigt synd om dem. Tänk att ena minuten har man ett hus och några minuter senare står allt i lågor.

 2. mamma och pappa Says:

  Ingen blev skadad. Tur att det var på dagen.

 3. Lotta i Svängsta Says:

  Tjena, kollar hur du(ni) har det nästan varje dag. Ni verkar ju ha det bra, jag fick fjärde barnbarnet i lördags. Sussi o Denni fick en pojk, Charlie, så här flyter det på i rätt riktning. Kram till alla tre.
  LottaG

 4. perny Says:

  Hej, jag är här för första gången, ramlade in från ketchupmamman. Va spännande att flytta så långt bort. Något jag själv drömmer om ibland, prova något helt nytt men jag verkar vara ensam om det i en familj på fyra så jag får väl snällt bo kvar här i Örebro :D

  • Brysselkakan Says:

   Ja, livet har ändrats rätt markant sedan i juli då vi flyttade ner hit men det har varit spännande och lärorikt. Sedan vänjer man sig, det som kändes konstigt och ovant blir vardag det med!

   Jag tror det är otroligt nyttigt att göra en sådan här sak för alla, man vidgar sina vyer och tar med sig nya kunskaper på livets resa!

 5. duvetvemjagär Says:

  Nog läser man allt! Håller sig lite uppdaterad om hur livet leker i södra delarna av Europa. Har precis kollat på en film i gott sällskap! Vi saknar er här hemma!

  • Brysselkakan Says:

   Hmmm… är det du min äldsta son?! Misstänkte att du är här ibland! Saknar er oxå, massor… men eftersom jag vet att ni har det bra känns det ok i alla fall! Snart ses vi ju och ska kolla in Kiss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: