Varför skulle jag dit?

Idag har jag, äntligen, packat upp de sista lådorna. De innehöll J:s Manga-böcker, massor av Manga-böcker! Just nu ligger de i travar i hallen uppe men i morgon ska flyttfirman hämta alla de kartonger vi haft kvar sedan vi flyttade in så jag tömde helt enkelt lådorna lite snabbt!

Jag knatade också upp till banken vid vår förra lägenhet för att diskutera försäkringar, vi har nämligen kommit på att vi inte har någon försäkring om tex någon får för sig att stjäla J:s kamera när han har med den på stan. Sånt ingår ju i hemförsäkringen i Sverige men icke här… Jag hade mailat dem innan och förklarat och de bad mig komma dit och diskutera så jag tog mig dit fast jag inte hade lust direkt, förkylningen är inte bra och jag kände mig lite febrig idag också. Hur som helst så visade det sig att de inte alls hade sådana försäkringar! Men jag hade ju frågat innan! Vad sjutton skulle jag komma dit för?

Idag har jag också äntligen gjort klart gardinerna ovanför trappen! Har velat fram och tillbaka ”sjuttioelva” gånger men så här blev det i alla fall! Vet inte om jag blev nöjd… får tänka på det!

Det vita tyget är mörkläggningstyg för att vi ska få det mörkt i vårt sovrum som inte har någon dörr mot hallen och trappen och det går att dra dem helt åt sidan. De oranga och lila ”remsorna” är djupare i sin färg ”live”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: