Vi gick på fest och skämdes lite…

Igår kväll var det gårdsfest här och jag glömde bort att ”underhålla” er… sorry! Vi hade mycket bestämt meddelats att vi inte behövde ha med något, så ner klampar fem personer med ingen mat med och ALLA andra hade med mat och dricka… gissa om det kändes pinsamt… Hur som helst så var det väldigt trevligt, vi fick träffa nästan alla våra grannar och bjöds på supergod mat. Satt ute till midnatt och kvällen var underbart ljummen!

Har man en STOR lyftkran kan man göra en gunga för vuxna och barn!

Nu har svärmor och jag just varit på marknaden och köpt frukt och grönt. Idag blir det grillat på altanen och säkerligen en lång kväll sittandes ute; det är redan nästan 30 grader ute!

2 svar to “Vi gick på fest och skämdes lite…”

  1. annieverse Says:

    Aaarghhh! Jamen det är väl så pinsamt det där, när ALLA ANDRA vet vad som gäller utom en själv…men kanske ville de andra vara snälla mot er, såsom varande nyinflyttade utlänningar? Så var det när vi var på vår första ”gatufest” på vår gata när vi hade flyttat in i Tyskland.

    • Brysselkakan Says:

      Jo, jag försöker se det så! Men pinsamt var det helt klart, lite extra eftersom vi ändå var fem personer… Vi får väl se till att rätta till det nästa gång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: