Polisen var nog här…

När man flyttar till eller inom Belgien ska polisen komma på besök och kolla så man bor där man säger man bor (det är ju tur att de hålls sysselsatta!). Tydligen har en polis varit här idag medans jag pep över gatan och köpte bröd… en lapp i brevlådan som jag inte fattar så mycket av mer än att vi har 15 dagar på oss men ska de komma hit igen eller ska vi dit? Ja, inte vet jag! Och så är ju T i Kina just nu så ska han också delta? Får kolla med relocation-damen, tror jag!

Idag är T:s föräldrar på stan och kikar runt, hoppas de hittar hem igen men de har en karta med sig i alla fall! Och mobil! Jag är hemma och fixar, bland annat ska jag idag, äntligen, få klart våra deklarationer (Nä, vi är inte förenade, man har tills siste maj på sig som utlandssvensk).

T:s föräldrar kom tillbaka trötta men vid gott mod! Och jag behöver inte kontakta polisen för vår relocation-dam ringde dem och sa att vi faktiskt bor här och mailade över vårt hyreskontrakt också! Så snart kan vi nog gå till vår nya kommun och få vår adress ändrad! Ja, jösses vad de krånglar till saker här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: