Varför är jag här och han där???

V gör så underbara miner ;-)

Idag skulle jag vilja vara någon annanstans… idag vill jag inte vara i Bryssel, jag vill vara i Sverige… för idag är det 20 år sedan vår älskade son V föddes och givetvis då hans 20-års dag! Och jag är här och han är där… fattar inte riktigt varför jag inte bokat flyg hem? Kanske för vi ses den 11 juni, men hur tänkte jag? Skulle så gärna vilja vara där idag, ha fixat ett stort kalas för honom, som jag gjorde när A fyllde 20 för två år sedan, men så blir det inte… som tur är så har han kompisar och en storebror som fixat så det ska bli tårta, ballonger och fiskdamm idag vad jag hört! Men ingen mamma som grattar… ingen mamma som gjort V:s älsklings äppelpaj, ingen mamma som får krama sin son… Usch, snart börjar jag gråta…

Så grattis på din 20-årsdag min älskade son! Jag hoppas du får en helt fantastisk dag men alla dina vänner. Jag minns så väl dagen du föddes: Din far skulle i väg på en veckas kommendering just som det var tänkt att du skulle födas, om du anlände innan fick han vara kvar hemma men om inte så skulle han vara många, många mil bort. Så med ren viljestyrka anlände du 10 dagar innan utlovat datum. Hade värkar redan på morgonen som la av igen, din farmor och jag bakade bullar, gick långpromenad och fikade med grannar i lekparken och så på kvällen tyckte du det var dags att komma ut till oss! Du var den av er tre syskon som tog längst tid på dig, 6 timmar från första värk till du var ute hos oss! Tiden går fort och nu är du en vuxen ”man” (ja, i alla fall på pappret!) med eget företag och du lever ditt liv. Kanske har också att vi bor utomlands bidraget till att du mognat mycket det senaste året och tar stort ansvar för ditt liv men också de upplevelser, erfarenheter (både onda och goda) har bidraget. Det är inte många 20-åringar som upplevt så mycket hjärta och smärta som du gjort och hanterat det så fantastiskt. Skolan var aldrig din grej och det är underbart att se hur bra du mår nu när du får jobba och göra saker som passar dig.

Fortsätt att vara den fantastiska människa du är så har ditt liv massor av möjligheter! Älskar dig av hela mitt hjärta!

Så liten...

Mössa på då V hade öroninflammation precis hela tiden...

Välling är supergott!

En ynklig och nyopererad liten son...

Tandalös!

Far jag kan inte få upp min kokosnöt, inte ens med såg och yxa!

Man växer och blir äldre

Välutrustad snögumma!

Gick ut nian

V med sina syskon Julen 2006

Mysigt med storebror!

På väg till nyårsfest, sååå fina!

Lite mindre seriösa!

Man växer lite till!

Vi besöker USA och Six Flags i Atlanta

Äntligen är skolan slut! Aldrig mer!

Annons

4 svar to “Varför är jag här och han där???”

 1. Lena Roos Says:

  Underbart skrivet. Man blir tårögd av att läsa det. ni har en underbar son. som vi älskar älskar väldigt mycke. du äe duktig på att skriva.Ha de bra kramar lena

 2. Anki Says:

  Håller med föregående! Man blir rörd.. :D Och glad. Tänk vad tiden går! Min son är bara 6 månader men det dröjer väl inte länge förrän han är 20.. Hujeda mig! :)

  • Brysselkakan Says:

   Ja, det bara skramlar till och så fattar du inte vad de 20 åren tog vägen och vad det är för ”tant” som du ser i spegeln! Plus att bebisen plötsligt är väääldigt lång och talar med grov röst ;-)
   Men det är också då man får facit av sin uppfostran av dem! Man gör så gott man kan och så 20 år senare ser man om det blev bra, lite läskigt! Men jag tror nog att vi lyckats rätt bra! Ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: