Det blir inte fler i alla fall…

Minns ni de två kaninerna som bor på vår innegård? Den vite som ihärdigt parar sig med den brune? I alla fall så försöker den vite väldigt intensivt mest hela tiden! Idag har jag fått reda på att den vite är en hane som vi misstänkte MEN den brune är inte en hona… utan en hane också! Hmmm, inte undra på att den brune ihärdigt försöker undvika att den vite ska få komma till!

3 svar to “Det blir inte fler i alla fall…”

 1. perny Says:

  Tänk om man kunde höra deras konversation: jag gillar dig också bara inte på det sättet… eh, jo alltså, visst, nej nej jag är inte alls homofob jag är bara inte lagt åt det hållet själv eller, snart kanske jag kommer utveckla en viss homofobisk linje om du inte slutar… alltså, sjyssta då, låt mig vara… (en viss desperat ton mot slutet)

  • Brysselkakan Says:

   Haha! Ja, och idag har den brune lyckats komma över på andra sidan poolen där de inte får vara (vet inte hur men viljan kan försätta berg har jag hört) och den vite har spanat och kikat och haft det väldigt körigt idag för att försöka ha koll på den brune!
   Tyvärr blev den brune hämtad och buren över till den vite igen…

 2. Och så var det bara en kvar… « To Brussels and beyond! Says:

  […] som bor på vår innegård?! Den vite och den brune, och att den vite ihärdigt försökte para sig med den brune? Fast båda är hanar… Då det mitt på gården är flera små dammar med en bro […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: