Jag gillar!

Jag fick två fina bilder av C! Blev väldigt glad men C brukar hitta presenter till mig som gör mig glad! Och igår var jag ju på IKEA så då köpte jag ramar till dem. Funderar på var jag ska ha dem och tyvärr har vi ju lite dåligt med väggar att hänga tavlor på… bara en massa stora fönster men då får det bli där! Jag ställer nog den stora i ett fönster, lutad mot rutan. Den lilla ska stå på sideboardet men först måste vi få våra skrivbord klara för just nu är sideboardet min arbetsplats! Och superrörigt…

Annonser

4 svar to “Jag gillar!”

 1. Asa Möllerstedt-Portz Says:

  Fina tavlor!
  Vill bara passa pa att önska GLAD MIDSOMMAR fran oss här vid Saar-Lor-Lux (tyska sidan av Luxemburg). Ni kanske ska fira med de Brysselsvenskar som är kvar; själva har vi midsommarfest här imorgon. Det blir alltid lite modifierat da min man fortfarande efter tjugo ar pastar att ickesvenskar absolut inte kan äta sill. Alltsa lagar han en massa annan mat som sedan inte behövs….. ”The same presedure as last year” sa att säga!

  • Brysselkakan Says:

   Tack! Vi har väl aldrig firat midsommar riktigt, inte ens i Sverige, så det bli nog inget här heller! Vi firar nog mer att J har sommarlov och att solen skiner och att det ska bli en fantastisk helg med sol, sol och sol! Annars är det tydligen firande på Scandinaviska skolan i Waterloo i morgon men, som sagt, vi avstår!
   Måste en sväng till IKEA idag och ska köpa sill till maken, han är den enda som äter det, så det blir sill med knäckebröd till honom och räkor på rostebröd till mig! Så får det bli!

 2. Asa Möllerstedt-Portz Says:

  Procedure ska det vara! Sa gar det när man tror att man är expert pa multi-tasking……

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: