Inte var det meningen att glömma…

Förlåt… jag glömde bort mina läsare igår… Hade fullt upp och kom på det när jag höll på att somna, kom också på att det var länge sedan blommorna på terrassen fick vatten men det skötte moder natur om inatt, som tur var!

Igår var det ju jag som slängde mig på cykeln och hängde på låset när tygaffären öppnade vid 10, eller kanske inte men jag var där 20 över! Och som tur var så hade de kvar så jag fick mina 4 meter! Vid lunch kom T hem och vi gick till Svenska ambassaden så han kunde rösta och sedan åt vi lunch på stan. Vad jag gjorde under eftermiddagen är oklart… antagligen läste jag mest för jag är mitt uppe i en otroligt spännande bok. Sedan sydde jag klart gardinerna, läste mer och så var det dags att sova! Ja, just det! Vi var ju ute och gick en timme också!

Idag ska T komma hem vid lunch också och jag ska passa på att göra lite ärenden som kräver bil, bland annat ska jag försöka hitta en mojäng till vår gastub till grillen… vår svenska tub är slut och jagköpte i förra veckan en belgisk, för övrigt är de rejält billigare här, men tydligen så behöver vi någon extra kopplings mojäng enligt T, han vet med all säkerhet vad han talar om! Nu gäller det bara att hitta vart jag köper en… sedan ska jag också svänga förbi IKEA för vi blev så nöjda med gardinstängerna mot gatan att vi gör likadant mot gården. Där har vi ju gardiner vid matplatsen men de hänger med ståltråd kring spirorören! En gardinskena där gör ju det också lättare att tillfälligt hänga upp saker som adventsstjärnan och sånt. Om det sedan blir mer gardiner där får jag nog fundera på, det känns lite tomt i de fönstren nu när det är gardiner på andra sidan. Så vi får se!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: