Dagens fynd!

Idag gick vi på loppis! STOR loppis! Om ni minns så var vi på en väldigt stor en förra året uppe på gatorna kring där vi bodde innan. Så i år var det då dags igen! 8-9 gator med massor av loppisstånd, en del affärsmän men absolut mest privatpersoner som sålde allt mellan himmel och jord. Och vi gjorde fynd!

Två objektiv till J:s gamla, gamla Canon systemkamera för 15 €, två Polaroid kameror till J för 15 €, blixt till dem, en hel låda för 4 €.

Så är det någon som har lite film till sådana här liggande så finns det en spekulant!

En STOR anka, sådär en meter lång, till anksamlaren J för 3 €.

En fin plåtlåda att ha spelkort i för 3 €.

Och så det absolut bästa fyndet: en golfputter.

T har letat efter just en sådan här gammal skruttig sak i sådär 15 år… och så låg det en där i en hög med metspö. En klubba som är värd så där 5000 kr för det hutlösa priset av 6 €!!! Just nu sitter han och öser lovord över detta fynd med en kompis i Sverige per telefon, de är helt hänförda bägge två!

Nu på kvällen var T en sväng på golfbanan och tränade och han som är pro (tränare) där ser T:s loppisfynd och blir helt grön av avund… ville köpa den men den är inte till salu! T blir nästan inte av med honom!

Annons

6 svar to “Dagens fynd!”

 1. Fina Frun Says:

  alltid kul att fynda :)

  • Brysselkakan Says:

   Ja, visst är det! Det som är lite kul när man, som jag, bor i ett annat land är att de saker jag kallar fynd är inte det för de som är från Belgien. Så det går verkligen att hitta fina saker! Förra året köpte vi mängder av Lego för nästan ingenting, något som har högt andrahandsvärde i Sverige. Legot blev en superbra julklapp till en av de små kusinerna i Sverige!

 2. Pernilla Says:

  Vilka fynd! Polaroidkamerorna var ju gratis. Hoppas ni får tag i film nu då! Det där med bilfria dagar borde ju Sverige prova på också!!!

  • Brysselkakan Says:

   Jo, jag hoppas oxå vi hittar film men det är svårt för de tillverkas ju inte längre… Men du som är så bra på loppisfynd får hålla utkik åt J! Man vet aldrig vad som kan ligga i en fyndlåda! J är dock glad över att just bara ha dessa kameror än så länge.

   Bilfri dag är bra! Fler städer borde nappa på det!

 3. Emma Says:

  Fasen vad roligt med en så stor loppis! Önskar att jag kom iväg på det lite oftare..
  Fast det är lite tråkigt när man kommer hem tomhänt, men ni fick ju en hel del fina grejer! :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: