Hur gick det då?

Så anlände då teknikern vid tre-tiden så där. Om jag hade vetat att det blev vid den tiden hade jag kunnat göra ärenden i sommarvärmen men nu fick jag sitta inne! Ja, ja det blev väl bra det med, hann med lite bra saker som att rensa mailboxen! Väl behövligt! Efter en del trixande och fixande fick teknikern ge sig av igen, till någon basstation för att fixa något, men han ska komma tillbaka. Tror jag… i alla fall är hans väska och verktyg här! Så jag väntar igen!

Jaha, så kom han tillbaka men inte funkade det för det… och nu hade hans tekniska avdelning, som han behövde nå, stängt för dagen… Ja, jösses! Han ska komma tillbaka imorgon igen. Så fortsättning följer antar jag!

Hmmm... om jag tar den... och sätter ihop med den... Ja!

Så då hade jag inget internet alls helt plötsligt, för hyresvärdens uppkoppling tog de bort… men jag är fiffig jag! Kollade lite på alla sjuttioelva kablarna, satte ihop två, och vips, så var jag uppkopplad igen! Puh! Blev nästa rädd där ett tag, tänk er att vara utan internet ända tills förmiddagen i morgon…

Annons

2 svar to “Hur gick det då?”

 1. petchie Says:

  Oj, vilket déjà-vu – jag satt och väntade på Belgacom-internetinstallatören i måndags. Han kom vid 9.20 så det var ju inte så farligt, men det tog honom en timme att komma fram till att nix, det gick inte att koppla in internet i vår lägenhet!! :-( Vilken tur att vi har grannar med osäkra trådlösa nätverk då! För internet klarar man ju sig inte utan!

  • Brysselkakan Says:

   Belgacom är ett skämt, folk i Sverige gnäller på Telia men de har ingen aning om hur bra de har det!
   Vår tekniker har inte dykt upp igen. Förvånad? Nä…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: