Men nu då?

Jodå, teknikern var här, fixade med någon mojäng som pep, meddelade att han skulle åka till någon central och koppla på något och sedan var han klar. Men… Jag har inte internet för det… Nu tror jag han kom från Belgacom och inte från min internetleverantör, så ska en annan tekniker också komma hit nu? Ja, jag vet inte! Är bara så trött på hela grejen, vill få ett slut!

T är på väg hem, igen. De har allihop blivit beordrade att ta sig hem innan lunch för sedan kommer det vara kaos i stan pga strejken. Undrar hur vi ska få hem J… Hans spårvagn går inte, det är för långt att gå och om det nu ska bli sånt kaos kan väl inte T köra och hämta honom heller… så i värsta fall får han gå 2 km till en tunnelbanestation och åka hem därifrån med ett byte på vägen och de linjerna ska gå som vanligt och han kommer till sin vanliga hållplats vid Louise. Det löser sig!

Annons

4 svar to “Men nu då?”

 1. Tina Says:

  Det var ju positivt i alla fall att den ene fick gå hem tidigare så att han kan komma hem! Hoppas det går bra för den andre också…

  • Brysselkakan Says:

   Det hoppas jag oxå för man kan inte räkna med att skolan ta bort några läxor eller så bara för att vissa barn får en hemresa på flera timmar… Men som tur är så har jag en bloggvän som jobbar längs den stora gatan ut ur staden mot J:s skola och hon ska maila mig trafikstatus under eftermiddagen! Superbra!
   Så antingen hämtar vi eller så får han gå till tunnelbanan, han är ju ändå 17 så han fixar det! Men i dessa lägen så vore det bra om han åkte skolbussen för då hade skolan haft ansvar för att han kommer hem men J valde bort skolbussen för att vara mer flexibel.

 2. Karin Says:

  Hur gick det med hämtningen?

  • Brysselkakan Says:

   Jo då! Bestämde mig för att skita i Av Louise så jag körde via rondellen nedanför St Gilles kommunhus, upp till Vanderkindere och så bort mot det gamla sjukhuset vid Sint Elisabet och sedan förbi Europeiska skolan, genom skogen och kom ut vid Hippodromen (golfbanan). Gick hur smidigt som helst.
   Som tur är så ska väl allt vara som vanligt i morgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: