En stor dag

Idag är en stor dag! A och V blir husägare! Så klockan 09.00 skrev de på sina papper på banken! Vad de har längtat! Hela veckan har de fixat och donat, de fick nycklarna av de snälla säljarna tidigare så igår hade de haft dubbla bilar och släp och körde det mesta. Igår kväll Skypade A jag för fullt om sänggavlar och lampor! Det blir nog en sväng till IKEA för dem i helgen. Sedan ska de också måla väggarna i sina sovrum. Ska bli spännande att se allt när vi kommer upp i november!

Så skönt att kunna göra detta för dem, de har levt under jobbiga förhållanden det senaste 1,5 året… En hyresvärd som är +75 och en vaktis som är +85, grannar som är +80. Så ni kan ju gissa vilka som får skit för ALLT… Det spelar ingen roll om de varit bortresta, det var ändå de som förde oljud mm… När vi bodde där i somras väcktes vi flera nätter av oljud i trapphuset och då var inte A och V hemma så det finns uppenbarligen fler än de som kommer hem sent. Eller det här med sopor… de slänger, enligt hyresvärden, för mycket sopor! För några veckor sedan ringde en skitarg hyresvärd till mig (varför han nu ringde mig kan man ju undra), för då hade mina söner enligt honom slängt en soffa i soprummet. Men lugn, sa jag. De har inte slängt någon soffa! Jodå, för vem skulle det annars vara, säger han! Ja du, säger jag, det vet jag inte men det är inte mina söner i alla fall. Jo, menar han, en brun skinnsoffa för det bor bara gamla här och de har inte slängt den. Ja, jösses! Jag bad honom gå upp till sönerna och kolla för deras soffa står med all säkerhet kvar hos dem och de har ingen brun skinnsoffa. Att han sedan anklagat mig för att inte fostrat mina barn och att de inte kan föra sig bland folk gör mig väldigt arg. Konstigt att han verkar vara den enda som tycker så…

Annons

2 svar to “En stor dag”

 1. jaglovisa Says:

  Låter minst sagt jobbigt med de gamla hyresvärdarna – men roligt med ett nytt boende! Det blir säkert bra!
  Ikea är svårt att klara sig utan, nästan som ett beroende …

  • Brysselkakan Says:

   Jo, skönt att vara av med dem! Nu är de sina egna hyresvärdar!

   IKEA… man blir om möjligt ännu mer beroende av det som utlandssvensk! Var där en sväng idag, så nu ska vi äta lite svenskt godis i helgen; Daim, Alhgrens bilar, Polly, Kexchoklad och Kolasnören. Mums!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: