Precis där jag ska gå…

Just nu pågår någonting som hete ASEM8 i Bryssel. Om det är någon som vill och orkar läsa vad de egentligen gör på detta ASEM8 så kan ni läsa här. I alla fall är det något slag Asien-Europa sak med en massa människor. Viktiga människor. I alla fall om man tänker på hur mycket poliser, vakter och avspärrningar det tydligen behövs för detta möte. Visst pågår det rätt ofta stora möten här men då mest i EU-området. Detta ASEM8 hart de lyckats förlägga mitt i min ut-å-gå-runda… det innebär att jag inte kan gå där jag vill… att det står mängder av poliser med skyddsvästar och massor av vapen bakom stora taggtråds stängsel där jag brukar gå och att det är ett mindre trafikkaos runt omkring då flera stora vägar också råkar ligga just där. Men tydligen är det sista dagen idag om jag fattade rätt fast jag ska ärligt erkänna att jag inte orkade läsa all text de hade lyckats få ihop på hemsidan… Så nu ska jag ut och gå, fast försöka undvika alla avspärrningar!

4 svar to “Precis där jag ska gå…”

 1. jaglovisa Says:

  Lycka till och hoppas att det går bättre än cykelturen häromdagen! ;)

 2. annieverse Says:

  Men herregud, det där kunde väl de där ASEM-människorna ha planerat bättre! Nästa gång det är något sånt stormöte på gång får du trava upp till berörd myndighet och ge dem en karta med din runda väl utmärkt, så att de inte är inne på dina domäner och tassar ;-)

  • Brysselkakan Says:

   Ja, funderar på det men med sååå många poliser, det bokstavligen kryllar av dem, och efter min lilla fadäs med att fotografera USA:s ambassad ska jag kanske ligga lågt ett tag… Vill ju inte reta upp någon ;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: