Mycket poliser idag då!

Tog en sväng till IKEA i eftermiddag! T kom hem vid 14-tiden och jag passade på så jag fick hem krokarna så jag kan hänga upp den sista gardinen också. När jag skulle köra ut ur vårt parkeringsgarage står en bil mitt för porten… Blir så trött på sånt… Men just då kommer två poliser gående och de är väldigt villiga att hjälpa Madame (jag då) så hon kommer ut! Precis när de ska ringa och kolla vem som äger bilen kommer en kille springande. Han blir bryskt kommenderad att packa bort så Madame kommer ut och sedan ska han också ta fram papperna om bilen och körkort. Misstänker att han kanske fick böter… Kände mig lite dum men han gjorde ju fel… Den andre polisen småpratar med mig och tycker jag har en fin bil! Och jag påpekar att är man svensk måste man ju köra Volvo, att Volvo Cars sedan inte är svenskt längre brydde jag mig inte om att försöka förklara!

Väl framme vid IKEA var det en stor skåpbil som verkligen inte hade en bra dag… När man kör in mot IKEA:s p-hus så kör man längs en slänt, där hade han lyckats få ut bilen… det lutar rejält så det såg ut som bilen skulle välta och jag vet inte riktigt hur han kom över den höga kanten… Eller som J sa; han hade nog tagit rejäl satts! Önskar att jag hade haft kameran med mig!
Tyvärr hade de inte plockat fram julsakerna än på IKEA… om man bortser från glöggen då! Och så mötte jag en granne på IKEA, vi konstaterade att det hade varit smartare om vi åkt ihop!

Kan också meddela att duvorna inte var kvar, J gick nyss förbi. Istället var det 15-20 poliser och fullt med filmkameror och det filmades för fullt och det hade de gjort på morgonen när J gick förbi också fast han såg som sagt inga duvor! Kan det varit så att duvorna blev poliser?

6 svar to “Mycket poliser idag då!”

 1. jaglovisa Says:

  Inga julsaker ännu?! Då kommer de nog snart, för här är det minnsann fullt av dem – huvva!

 2. Karin Says:

  Nere vid dig på rue Haut (eller är det rue Blaise?) ligger New De Wolf, de har alltid fullproppat med julsaker inför julen men jag vet inte om de har börjat sälja än. Kan vara värt en titt nästa gång du går förbi. Jag ska se om jag hittar en mer adress om du inte redan vet vilken butik jag menar.

  • Brysselkakan Says:

   Hmmm… tror inte jag vet vilken butik det är men jag kan likaväl sett den oxå! Så adress blir jag tacksam för! Men jag ska ändå spana in IKEAs saker för de är alltid bra, prisvärda och ”måste ha”!

 3. Brysselkakan Says:

  I morgon ska jag kolla in vart butiken ligger!
  Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: