Tankar från natten

Sov otroligt dåligt inatt… massor av värk och sova blev en pina… Jag tänker rätt mycket när jag ligger vaken så där, kanske inte så bra för sömnen men när jag ändå inte sover kanske det är bra att jag gör något i alla fall!

Och när jag låg där slogs jag av tanken att vi ju far till Sverige om en vecka! Dags att börja planera med andra ord! Vad ska med? Invertera skåp och lådor med vad som ska med tillbaka (mat då).  En del saker som ska med är i förrådet i källaren och måste ju tas fram, baxas upp. För vi ska ha med en liten frys i bilen! Trångt? Ja, det lär det bli men vi har också bokat takboxen som finns att låna på T:s jobb så den lär vi behöva!

Och så lite presenter som ska fördelas ut till olika personer och jag får absolut inte glömma den som ska skickas till en av mina läsare. Den måste ju packas in i en låda också… mycket att göra med andra ord!

Men det börjar jag med sedan för nu bakar jag kladdkaka, denna gång experimenterar jag lite och har lagt i konverserade konserverade päron. Blev inspirerad av fikan härom veckan. Hoppas det blir så gott som jag tror!

Och straxt kommer T hem, hoppas jag, för då ska jag åka och handla mat. Vi får se, han är inte världsbäst på att hålla tider han lovat ;-)

Tack K för att du såg mitt stavningsfel! Fast det blev ju rätt kul ;-)

2 svar to “Tankar från natten”

 1. K Says:

  Låter gott med konverserade päron, är det päron du har pratat med innan du lägger i dem i kladdkakan;) Eller menade du kanske konserverade päron?

  • Brysselkakan Says:

   Självklart pratade jag länge med päronen innan jag la i dem, förberedde dem på att snart blir det varmt, så där 200 grader!

   Nä, skämtar bara, tack för du såg mitt fel!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: