Lite av varje

Är fortfarande helt fascinerade över att jag hör så bra igen! Ursäkta om jag låter tjatig men det är så underbart! Till och med vinden känns annorlunda runt öronen!

Inte så mycket att skriva om idag… det mesta här handlar om att få ihop allt till Sverige-resan på fredag. Hotell är bokat på vägen upp och även på vägen ner. Så det går åt rätt håll!

Idag har jag också kollat igenom alla skåp och lådor med mat, skrivit upp vad vi har i form av svenska saker så jag vet vad vi ska ta med hem från Sverige. Hann också ut en sväng på stan för att kolla om den modellen på vinterskor som J hade förra året fanns i år igen. Att få med honom ut för att kolla och prova undviker jag mer än gärna och han också! Så jag blev nöjd när jag hittade årets modell av samma sko och J blev också glad.

Idag har vår bil fått sina vinterdäck och jag tror den ska servas på torsdag, så även bilen mår bra och tycker det är kul att köra oss till Sverige.

Straxt kommer en väninna för att hämta ett gäng flyttlådor som hon ska låna av oss. Och jag hoppas T dyker upp snart också, vore mysigt att gå ut och gå ihop idag. Vi får se. Nä, nu tror jag att jag dricker lite te och läser lite!

Annons

4 svar to “Lite av varje”

 1. Pernilla Says:

  Jag undrar om jag kanske har vaxproppar för jag får säga VA? hela tiden. Barnen blir irriterade på mig för att jag inte hör ordentligt. Något man kan fixa själv eller måste man gå till doktor?

  • Brysselkakan Says:

   I Sverige finns något på Apoteket som heter Revaxör och så behöver man en gummiblåsa för vattnet. Min doktor sa dock att man inte ska fixa med sånt här själv men så är ju alla läkare egenföretagare i detta landet så klart hon vill tjäna pengar! Fast mina proppar hade jag aldrig fått ut själv!

   Men kolla det för jag trodde ju oxå att det var något annat och inser ju nu hur illa jag hört ett tag!

 2. annieverse Says:

  Haha, tjata på du! Jag vet så väl hur lycklig man blir när man blir av med någon irriterande ”krämpa” – det är som om världen får färger igen, liksom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: