Borde packa…

På en husfasad nära mig.

Idag ska jag packa! Men vad gör jag istället? Bloggar, läser bloggar och bakar… Ibland kan jag bli så irriterad på mig själv… när jag vet jag har massor att göra så gör jag helt andra saker eller inget alls. I morgon kväll MÅSTE allt vara klart för inlastning i bilen. På fredag åker T med kollega till jobbet och J och jag hämtar honom där när han slutar vid lunch. Så om jag inte ska kånka ihjäl mig så bör ju det mesta vara klart i morgon kväll. Fast det är ju lååångt dit! Eller?

J:s ena knä är just nu allt annat än bra… svullet och lite vätska i det, han har inte gjort något speciellt men ont har han. Så nu är det vitkålsomslag som gäller på natten och då går det ned helt. Sedan är han i skolan och går till och från spårvagnen, och jo, det svullnar. Tur att han ska sitta mest i bil i två dagar när vi åker till Sverige! Då får ju knät vila ordentligt!

Annons

8 svar to “Borde packa…”

 1. Annika Says:

  Sådär ör jag också. Gör andra saker då jag verkligen BORDE göra ngt annat.
  Gillar husfasaden nära dig :-)

  • Brysselkakan Says:

   Visst är det hopplöst!!! Men nu ska jag ta mig i kragen och jobba på, har just lunchat med en väninna så nu får det vara slut på nöjen!

   Visst är clownen fin!?

 2. Red Fox Says:

  Försöker samla mig för packning, men går inte så bra. Får lite panik när jag är så orkeslös. Vi flyger imorgon, men förstår inte ens hur jag ska orka ta mig till flygplatsen… Hoppas ni får det skönt i Sverige! Kör försiktigt!

  • Brysselkakan Says:

   Hmmm… inte bra… hoppas du orkar och att du får vila i Sverige sedan. När jag läser vad du skriver så känner jag mig gnällig över mitt packande… jag mår ju i alla fall bra just nu!

   Jag hoppas verkligen vi kan ses snart, även om det får bli med dig i pyjamas!

   • Red Fox Says:

    Äsch… så där lagom gnällig är man ju i det vardagliga livet – så även jag! Så det är inget att orda om! Och ja, jag hoppas verkligen jag snaaart blir bättre så jag kan träffa folk. (Hade besök från Sverige här om helgen, orkade med typ 15 minuter i taget… jag är ur slag verkligen!)

 3. Brysselkakan Says:

  Red Fox:
  Hoppas oxå du mår bättre snart!

 4. jaglovisa Says:

  Hoppas att J får vila sitt knä … Och att packningen gått bra!

  • Brysselkakan Says:

   Jodå, packning rullade på igår, ända till eftermiddagen då mega huvudvärk slog till… men jag fortsätter idag. Har i alla fall hittat mina vintervantar, alltid något!

   J:s knä var något bättre i går kväll så vila i bilen fred och lörd blir nog bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: