Här går det undan!

Här går det undan! Betydligt bättre fart på mig idag! Snart klar med att samlat ihop, stuvat ner och så med alla saker. Har också hunnit med en snabb sväng ut på stan för ett inköp åt en kompis i Sverige, vad gör man inte för sina vänner. Så just nu har vi en STOR hög med väskor, kassar mm. Nu ska bara allt ned till bilen och in i den och upp i boxen… här tar dock mitt ansvar slut för detta lägger jag över på T med glädje. Fast jag får kanske hjälpa till lite. Vi har i alla fall fått in frysen i bilen och, ja, vad ska jag säga… bagagen är rätt full… Men det löser sig!

Jaha, i morgon vid lunch far vi då och jag vet inte när jag kan skriva här igen efter det… sönerna har ännu inget internet. Telia, ni vet! Men det ska visst vara klart den 3 november. Så fram till dess blir det sporadiskt ”internettande” för mig och det drabbar ju bloggen och er… hoppas ni står ut!

Vi åker till ett hotell norr om Lübeck i morgon och så far vi till Järna på lördag med ett stopp för lunch hos goda vännerna C&C i Växjö. Hemåt beger vi oss den 6:e också då ska vi bo på hotell i Malmö och så är vi hemma igen den 7:e.

Lovar att skriva lite när jag besöker vänner med internet eller om jag lyckas på något annat sätt! Men jag har inte åkt än och känner jag mig själv rätt så blir det kanske något mer inlägg innan dess ;-)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: