Klar! Eller… kanske…

Man kan lätt säga att bilen är full. Proppfull! Det lär bli betydligt mer utrymme hem fast det ska jag ändå inte lova… man vet ju aldrig vad jag hittar att köpa med hem!

I morgon åker T med en kollega till jobbet och J och jag hämtar upp honom när hans möte är klart kring lunch. Vi tjänar lite tid så eftersom T ändå jobbar norr om staden och vi ju ska åka åt norr!

Så nu är nog allt packat och jag är nog klar! Fast det vet man ju inte heller. I alla fall inte när det gäller mig! Jag kan ju bestämma mig för att åka i andra kläder än de jag lagt fram, kanske något som ligger i min resväska! Inte omöjligt!

Nu ska jag i alla fall sätta mig och läsa, T är och spelar tennis och J gör svenska läxa hoppas jag!

Vårt helt fantastiska hyresvärd kom just förbi. Han tyckte att inte ska vi behöva betala dyrt för internet utan vi kan fortsätta använda det som finns i huset och han ger Jakob rättighet att ladda ner mer än vad som egentligen ingår (det är ju därför vi försökt fixa eget abonnemang). Och för detta vill han inte ha något som helst mer i hyra, nä, det ingår tycker han! Jag kan lova er att för att vara i Belgien är han en mycket ovanligt tillmötesgående hyresvärd! Så allt löste sig till slut! Han ska också se till att lite andra småsaker fixas medan vi är i Sverige. Måste komma på något bra att köpa till honom, hans sambo och den andra delägaren. Något från Sverige… Kanske ni har något bra tips?!

Annons

10 svar to “Klar! Eller… kanske…”

 1. Linda - Mitt liv i Grekland Says:

  Kanske nån Kosta Boda eller Orrefors ljusstake eller liknande?!

  • Brysselkakan Says:

   Nu fick du mig att tänka i nya banor! Just när det kommer till glas-saker är jag lite ”skadad” efter att bott mitt i Glasriket under många år!

   Jag var nog mer inne på något ät- eller drickbart! Men det gäller ju att tänka brett!

   Tack för tipset!

 2. Linda - Mitt liv i Grekland Says:

  Kanske en flaska svensk whiskey, Mackmyra tror jag den heter, eller Glögg, pepparkakor och en tub ädelost…mmm!! Eller helt enkelt göra en korg med lite svenska godsaker! :D

  • Brysselkakan Says:

   Ja! Glögg vore nog något! Sist fick de lite olika svenska ostar, finare knäckebröd och svenskt godis! Twistpåse tror jag det var. Saffransskorpor! Det tror jag ska försöka svänga in i Gränna och köpa, där finns de godaste!

 3. jaglovisa Says:

  Tänkte säga glögg, men det tipset hade du redan fått. Lite glögg och en påse bilar! :)

 4. anna of sweden Says:

  Trevlig resa! Kör försiktigt!

 5. Brysselkakan Says:

  jaglovisa:
  Åhhh! Saffran, då kanske till och med jag gillar glögg i år för saffran älskar jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: