Det blåste. Kan man säga!

Jösses vad det blåste igår! När väl regnet lugnade sig mot kvällen ökade istället vinden, säkert någon logik i det! Det rev och slet i allt och alla. Nu när vi gick på morgonen, T och jag, såg vi spår efter vinden. Skyltar som blåst ned, löv som blåst in i hörn, sopor som drivit iväg då det på vår gata är sophämtning idag.

Hos oss hade vinden också bråkat lite… på vår box för våra dynor till utemöblerna hade locket blåst av! Och jag kan lova att det locket sitter som berget normal! Ganska svårt att få upp faktiskt! Vinden är stark…

Idag är T ledig och J i skolan, så T och jag tänkte ta lunch på stan och ha en mysig dag ihop. På måndag far T till Sverige och hem igen på tisdag. Och nästa lördag bär det av till Korea… så dags för en period med bara J och jag igen… Ja, ja det går det med. Vi är vana!

2 svar to “Det blåste. Kan man säga!”

  1. petchie Says:

    Jag var jättenervös igår för våra stolar på terrassen – den är ju inte inhängad och ligger på 4:e våningen… Kunde se framför mig hur de hade blåst ner till grannen och kanske slagit sönder något på vägen.. Men jag hade tur, de stod kvar på terrassen så jag tog snabbt in dem och ställde dem i trapphuset istället (har inget förråd men eftersom vi bor överst är det ju ingen mer än vi som går förbi i trappan).
    Jag jobbar på 14:e våningen vid Rogier och där knakade det i väggarna igår – det kändes som jag var på ett fartyg!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: