Det här blir inte lätt…

Stegade ut på stan men sikte på klänning eller något som passar till ”cocktail” då… Och ja… inte blir det lätt men jag får ta en sväng i morgon igen. HM hade absolut inget kul, allt såg inte klokt ut. Ärligt. Och de där Lavin-klänningarna såg om möjligt ännu mindre kloka ut.

Önskar verkligen att jag kan ha svart men det lär inte gå… vem vill umgås med ett lik under en hel kväll! Men jag ska ändå ge den ”lilla svarta” en chans och pröva några men det får bli i morgon det, eller onsdag. Vi får se. Blir trött bara av att tänka på att gå in i butiker, leta, in i provrum, ta av alla kläder, prova, ta på kläder osv… Kanske jag kan få T till att kunna hänga med en eftermiddag, vore skönt med lite åsikter mer än mina egna. Han lär ju inte behöva fundera; det är bara att ta den svarta kostymen så är han klar! Orättvist…

Fast just nu funderar jag på vad ”cocktail” egentligen är… bilder tack!

Annons

15 svar to “Det här blir inte lätt…”

 1. Tina Says:

  Men du, satsa på den lilla röda då! Eller vilken annan färg som du trivs i! Men en ”liten” klänning är alltid rätt!

  Kolla här:

  http://www.amazon.co.uk/JENVI-SATIN-BROOCH-DETAIL-EVENING/dp/B003MRKIAU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1291046550&sr=8-1

 2. jaglovisa Says:

  Förstår det där med att bli trött av tanken – det är extra jobbigt att prova kläder vintertid!!

 3. Amanda Says:

  svar: åh :( jag får väl hoppas på att det blir någon liten pizza fram mot ny år där? *blink* *blink*
  Vet inte hur mkt V har pratat med er om det, och är inte säkert att jag hinner få ett pass, så allt står oklart i min värld måste jag säga..

  • Brysselkakan Says:

   Pass behöver du bara om ni flyger med Ryan air, annars funkar leg. Och ja, V har nämnt att ni kanske ska hit. Har han nämnt att ni kan åka med oss ner?
   Lovar pizza i så fall!

   • Amanda Says:

    okey, bra får se hur det blir, det skulle vara riktigt trevligt!
    ja, han har nämt det och det skulle ju vara toppen :)

 4. K Says:

  Köp en mörklila klänning, jag tror att du passar i den färgen, eller vinröd. Kanske något med trekvarts ärmar? Det är annars lätt att känna sig naken och obekväm så här mitt i vintern utan ärmar.

  Sedan bokar du en tid på MAC vid Place Stephanie och så får de sminka dig innan festen. Det är ju inte så ofta man får tillfälle att fixa till sig på det sättet så gör det bästa av situationen. Kanske till och med gå och få en ansiktsbehandling på Serendip (också Place Stephanie) innan du sminkar dig?

  Du kommer att få det jätteroligt!

 5. Brysselkakan Says:

  K:
  Vad snygg! Du har verkligen insett vad jag gillar. Ska kolla mer i morgon men hoppas de kan leverera innan 10 dec.

 6. petchie Says:

  Wow, du har ju redan fatt en massa rad sa jag ska bara peppa dig lite / eftersom jag har SAMMA problem infor fredag :? Julfest pa makens jobb, suck. Jag vet inte hur uppkladd jag ska vara, forra gangen jag var med i Bryssel var for 5 ar sedan och jag har for mig att det var lite blandat. Alla hade nog klanning eller kjol men i olika ”fin-grader”. I Puerto Rico var det Oscarsgaleklanningar som gallde – HU, det var jobbigt!! (och sedan dansade alla salsa, merengue och bachata som proffs sa O och jag vagade oss aldrig upp pa dansgolvet :D Men som sagt, det var i PR och inte i Belgien).
  Om du ar desperat pa onsdag-torsdag kan vi ses pa Inno pa min lunch!

  • Brysselkakan Says:

   Hua! Det lät mer än lovligt jobbigt med julmiddag i Puerto Rico… Ska ta en sväng till Inno idag, så om du hinner och vill så kan vi ses för en snabb lunch på Quick.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: