Blev det en klänning?

Visserligen så har det töat från gatorna men ändå ligger en hel del snö kvar, tex på vår terrass. Vintervitt och fint! Vi får väl se om det varar eller om det töar. Det är i alla fall väldigt rått och ruggigt ute. Inget mysigt alls.

Knatade iväg till Rue Neuve för att försöka hitta en klänning. Så nu har jag då i princip kollat på varje tänkbar klänning i halva Bryssel… Ja, inte blev det något napp direkt, mest huvudvärk. Men efter en snabb lunch på McDonald med Petchie följde hon med för att kolla på två i alla fall tänkbara kandidater. Och fast de båda var svarta så lyckades hon övertala mig att prova. Den ena gillade jag direkt.

Så trots fel färg har jag nu en klänning till julmiddagen. I svart… Helt otroligt. Har inte ägt ett svart plagg på sådär minst 15 år! Men den satt bra, var skön och modellen gillade jag. Nu tycker jag inte bilden på den gör den helt rättvis, tex så är det ljusa partiet mer cremevitt och ärmarna är mer transparenta än vad som syns, men ni får ändå en vink om vad det blev. Till den blir det svarta strumpbyxor, lite tjockare som täcker bra, men lite glansiga också. Och de stövletter jag köpte förra hösten. Blir nog bra.

Nu ska jag bara ha lite åsikt från T, som tyvärr tycker jag klär i allt, sedan ska jag bestämma om jag skickar efter den röda också. För att jämföra dem. För den svarta går att lämna tillbaka. Velig? Näää!!!!

Tack alla som hjälpt till att lösa mitt problem! BTW vilken gillar du bäst?

Annons

10 svar to “Blev det en klänning?”

 1. K Says:

  Vad härligt, det där blir ju jättesnyggt! Jag har väntat med spänning hela dagen:)

 2. jaglovisa Says:

  Den röda var superfin men den svarta med … förstår att valet är svårt. Jag hade valt den svarta, men så kallas jag ibland för lady in black också!

  • Brysselkakan Says:

   Jo… valet är svårt… den svarta vet jag att den passar, den röda kan vara för kort. Men det går oxå att returnera den röda. Om jag bara kunde fått se dem båda bredvid varandra och pröva dem! Det är ju mer färg på den röda (självklart) fast med nytonat hår lär jag lysa ändå ;-)

 3. Tina Says:

  Båda är jättefina! Åh, jag vill också gå på julfest!!! :-D

 4. Annika Says:

  Jättesnygg klänning! Och återigen en vacker bild med vinterstämning…

 5. Annika Says:

  Det blir nog bra med klänningen! ´BRA att du hittade en!
  OCH nu är det minsann vintrigt och fint i Bryssel också.
  Här ösregnar det och är 17 sjuka grader nu strax före 7 på morgonen, gaaahhh!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: