Så där!

Med nyklippt lugg åkte jag till E och vi fortsatte ut för en lunch innan vi tog tag i hennes vardagsrum. Och efter lite flyttande hit och dit så blev det bra! I alla fall var E och jag nöjda med den nya placeringen av soffor, bord och lite skåp. Hoppas nu bara resten av E:s familj tycker det också!

Sedan gjorde jag något nytt! Jag åkte till Colruyt för att handla mat, minns ni att jag skrivit om dem innan? Tänk er Överskottsbolaget på 80-talet, ja så ser det ut. Kul ställe som jag nog kommer handla på igen!

Nu jäser deg till frallor, det får bli kvällsmaten idag och vid 18 ska jag hänga med A-K och kolla på en lägenhet som ligger 5 minuter från oss! Full fart!

4 svar to “Så där!”

  1. petchie Says:

    Ha ha, vilket roligt blogginl’gg du länkat till! Det stämmer ju, men vilken bra affär det trots allt är! Mina föräldrar var väldigt besvikna i höstas när de inte kunde shoppa på Colruyt – de tar ju inte kreditkort! De får snällt köra till Carrefour och handla all ost, vin, öl, våfflor etc som de hade tänkt ta med hem till Sverige…

  2. Tolken Says:

    Ja, Colruyt är en riktig favorit och personal som alltid är trevlig och tålmodig hur mycket folk det än är. Familjen tycker förresten också det är fint, men ovant…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: