Upp, ner, hit, dit!

Solen skiner från blå himmel, det snöade i natt, det är kring nollan ute så riktigt mysigt vinter väder!!! Julkänsla! Äntligen!

Vi packar för fullt, eller… T sitter i soffan och kollar på något helt ointressant på tv. Jag flänger runt och samlar ihop saker men snart så ska han resa sig och hjälpa till, han ska bara dricka upp sin cappuccino! Jag vet att han kommer hjälpa till man måste bara låta honom komma igång ;-) Sedan går det undan! Vi måste ner i källaren och hitta lådan med dunjackorna och T:s vinterkängor.

Planen är att packa bilen ikväll och komma iväg tidigt i morgon bitti. Förhoppningsvis ska det inte snöa mer i Europa i natt utan vi kan åka på snöröjda vägar mot Helsingborg som blir vårt första stopp på resan mot julen i Bruzaholm (straxt utanför Eksjö i Småland).

J mår bättre idag med hade fruktansvärd huvudvärk igår, känner så väl igen det för jag råkar till och från ut för samma sak; svårt att titta, höga ljud är hemskt, ljus gör ont och man vill bara gömma sig. Förhoppningsvis släpper det helt för honom under dagen.

Annonser

2 svar to “Upp, ner, hit, dit!”

  1. Tina Says:

    Trevlig resa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: