Och de satt hur bra som helst!

Efter en mysig hotellfrukost drog T och jag till Väla centrum straxt utanför Helsingborg. Om man jämför med svenska mått ett normalt stort köpcentrum men med belgiska mått enormt! J gav sig av för att möta sin vän A. Och vet ni!? Jag hittade jeans! Hade bestämt mig att nu sjutton måste jag ha ett par nya, har letat i sådär ett år ungefär och så hittade jag dem i första butiken efter fem minuter i köpcentrat! Efter lunch åkte vi tillbaka till hotellet, lämnade lite saker och hämtade några andra.

Sedan åkte vid till Nova centrum i Lund. För att köpa skor till J. Ni minns nog de jag fick lämna tillbak i Bryssel? Nu visste jag att Bianco har samma modell och Bianco fanns inte i Väla centrum men i Nova och eftersom vi ändå skulle till Lund stannade vi där. Skorna fanns, i rätt storlek!

Så vidare till syrran i Hjärup. Och hennes två yrväder, E och S. Även syrrans pojkvän med dotter var där. Så god mat, mycket prat, mycket barnbestyr och en mysig kväll.

Jeansen hade jag på mig hela kvällen och de är störtsköna! Lagom höga i midjan för att se låga ut på mig, lagom tajta och lagom långa! Perfekta! Funderar på att köpa ett par till innan vi åker vidare mot Växjö i morgon. Blir nog så!

4 svar to “Och de satt hur bra som helst!”

 1. Lisa Says:

  Härligt med sådana självklara fynd! Och just jeans som är så sjukt svårt att hitta. Bild! :)

  • Brysselkakan Says:

   Jo, jeans är ju näst intill en mardröm att hitta… dessa satt som gjutna! Bild ska väl gå att ordna men vi får nog först ta oss vidare från hotell och tillfälliga boplatser ;-)

 2. Fru Gårman Says:

  Ja, jag skulle verkligen behöva lära mig att köpa två par när jag väl hittar jeans som både är snygga och sköna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: