Jösses vad jag kramade dem…

Julhelgen fortsätter. Mer mat. Mer att dricka. Idag for A och V hem… kramade dem säkert tio minuter och ville inte släppa taget… Saknar dem alltid mest just när de ska åka, när jag känner hur mycket jag kommer sakna dem varje dag framöver… V träffar jag snart igen i Bryssel men A vet jag inte när jag ser igen. Kan ni fatta hur detta känns i mitt modershjärta?

Idag anlände T:s syster L med familj. Med två yrväder till barn förvandlades lugnet till betydligt mer liv och rörelse. Rent spontant inser jag att jag aldrig skulle orka ha småbarn så vilken himla tur att jag inte har det! Men R och C är mysiga, just nu bygger de Lego, småsjunger och är hur glada som helst!

Vi har också idag hunnit med den årliga släktkampen. Svärfars brors familj mot vår. I gokart. Och då T aldrig någonsin förlorat en gokarttävling visade han dem vart skåpet står och tog hem segern.

Nu har vi ätit god middag, löst alla världens problem och snart fortsätter diskussionen i bastun. Själv sätter jag mig nog och läser lite i lugnt och ro, bastu har aldrig varit min grej.

4 svar to “Jösses vad jag kramade dem…”

  1. FinaFrun Says:

    Vad mysigt ni har det!

  2. Tina Says:

    Åh, här i mina feberdimmor är jag lite känslig och började nästan gråta av ditt första stycke…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: