I morgon!

I morgon bitti kommer V med flickvän A hit! Nu ska ni se mig skuttande runt av glädje, för så känns det! Ska bli mysigt att få rå om dem i en hel vecka! Som en extra julklapp (som jag betalt då jag står för flygbiljetter!).

Så idag åkte jag och storhandlade mat, tvättar undan all smutstvätt från vår vistelse i Sverige, plockar undan och ska snart bädda till våra gäster. T gör något som han är otroligt bra på; sitter i soffan och kollar på tv. Vad som visas har han aldrig brytt sig så mycket om, bara det rör på sig ;-) Så någon slags OS-krönika, en halv film, en annan halv film och någon amerikansk serie. Ja, ja han få hållas så fixar jag med mitt!

Resan hem gick väldigt bra trots snöiga vägar. Det var bara en sak som störde; takboxen. Den bestämde sig för att i farter över 90 km/timme ge ifrån sig ett tjutande ljud som ökade med hastigheten… otroligt irriterande!

Jag är väldigt nöjd med vår jul i Sverige! Mysigt med snö, vänner och släkt. Bra shopping, jag hittade ju två par jeans! Helt makalöst! Och så mycket underbart god mat! Och jag slapp laga den, för då hade den inte varit så god ;-) Nu får vi väl banta fram till påsk eller så! Fast först måste vi ju äta upp allt svenskt godis!

I morse gick jag min runda som vanligt. Har ”slarvat” under hela Sverige besöket… men dels har det varit väl kallt och så blev det inte av, för mycket annat på gång! Men kroppen kanske också behövde julledigt! Vi säger så i alla fall!

Annons

2 svar to “I morgon!”

  1. jaglovisa Says:

    Ja, lite julledigt måste man ju få ha. Det har jag också haft … men nu är jag däckad … med hopp om snabb bättring! Planerade ju shopping imorgon!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: