Sista dagen

Årets sista dag är här. Och igår fick jag tänka om helt… efter att letat rejält så gav jag upp och tänkte om. Så det blir inte V:s favorit rätt på menyn idag. Nä, istället blir det något annat med fläskfilé, för den var ju redan inköpt. Först tänkte jag improvisera och försöka få ihop favoriten men sedan tänkte jag som sagt om. Så ikväll bjuds det på ugnsstekt fläskfilé inlindad i parmaskinka med saffransris och en paprikasås. Och så blir det klyftpotatis också för det vill V ha och jag tänker fjäska för honom och göra det!

Fram tills i förrgår hade jag också helt glömt bort att vi ju måste ha efterrätt och glömde handla saker till det. Men igår bestämde vi ihop vad det skulle bli och vi bestämde oss för en 90-tals klassiker; Gino! Enkelt och supergott! Så igår gick vi och köpte massor av olika frukter nere i det muslimska området; bra priser och stort utbud. Sedan gick vi till Häagen-Dazs och köpte två burkar vaniljglass; dyrt men underbart god!

Sista dagen på året… jag borde väl sammanfatta mitt år lite då kanske. Ett bra år; vi har fått flytta igen, jag tog mig äntligen till en doktor för mina åderbråck, vi for till Kina, köpte ett hus i Sverige till A och V, fått flera nya vänner via min blogg, fått träffa V:s nya flickvän, hittat nya jeans (jo, det är stort och måste nämnas), haft besök av käraste väninnan C och massor av annat som säkert bör nämnas men som jag inte kommer på just nu!

Det nya året då? Ja, ett oskrivet blad, som en tom kalander! Som ska fyllas med glädje och sorg, vardag och fest. De fem första dagarna har vi ju V och A här. Men redan den 5 jan börjar J skolan igen och den 8 jan åker T till Kina. Så rakt in i vardagen kan man säga.

När nu ska vi straxt börja med maten, mysa och umgås!

Annons

4 svar to “Sista dagen”

 1. Tina Says:

  Jag ska göra en ”minigino” bara till mig. Med ananas och banan. Det fanns varken kiwi eller jordgubbar och jag har aldrig gjort det med ananas men det blir säkert gott! Gott nytt år till dig!

 2. benved Says:

  Jag bara undrar vart i Kina han åker? Mest för jag har en dotter som flyger till Peking den dan.

  • Brysselkakan Says:

   Han ska till Beijing och vidare till Jinan (fråga inte vart det ligger) en liten håla på några miljoner! Snart har han nog klippkort dit!!!

   Om du söker på min blogg så hittar du lite från vår resa till Bejing i somras!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: