Aj! Igen…

Att ta själva sprutan gick snabbt och var inte så farligt. Läkaren sa att de flesta som är rädda för sprutor har tagit sprutor innan de nya fina engångssprutorna fanns. Då var det grövre nålar och gjorde faktiskt ont. Så det var snabbt avklarat plus att jag fick recept på värktabletter, salva för eksem och tabletter så jag kan äta laktos.

Men nu… armen värker… det molar hela tiden och om jag lyfter den gör det rejält ont… nu sa läkaren det så jag är inte orolig bara orörlig!

Efter läkarbesöket för jag för matinköp, har ju bilen för sista dagen idag och när nästa gång är, vad jag vet, är om två veckor. Men innan jag handlade mat smet jag in i en liten trevlig butik som ligger bredvid och hittade denna fina väska. På baksidan är det också blommor och den är i mjukt skinn. För halva priset! Tyckte den kunde vara fin nu till våren. Den kommer från Tom&Eva. Urseg och ful hemsida…

Efter att fått hem maten tog jag en sväng ner till stan för att hämta ut sakerna på mina recept. Brukar gå till samma apotek men idag tog jag ett annat men också detta tillhör Multi Pharma. Där har jag bonuskort som jag då visade upp för att få mina poäng. Men icke! För poängen kunde jag bara få på det apoteket som jag fått kortet, fast de ingår i samma kedja… men jag fick en liten lapp att visa upp på det andra apoteket så jag kunde få mina poäng. Ja, jösses! Detta landet bara älskar att göra saker krångligt!

Ja, just det! Gick ju förbi den lille pojken igen. Idag fick stackarn stå där naken i duggregnet…

Nu får det bli lite te, en värktablett och en bra bok!

Annons

8 svar to “Aj! Igen…”

 1. jaglovisa Says:

  Ja, det verkar krångligt med samma kedjor men olika kort och så … Här vet man ju knappt vad som är ett apotek längre …

  • Brysselkakan Says:

   Nä, jag har inte vant mig vid hur det är i Sverige än för det infördes samtidigt som vi flyttade hit. Men det jag gillar här är att det finns apotek ”precis” runt hörnet!

 2. jaglovisa Says:

  En sak till: Fin väska! Gillar de små blommorna på!

 3. Tina Says:

  Verkligen söt väska!

 4. Miss Marie Says:

  Aj, sprutor är inte kul!

  Väskan var riktigt snygg! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: