I väg med mig!

Nu måste jag nog snart… gå att inte skjuta på det längre… Att klippa mig! Ser snart inte för luggen och allt annat på huvudet känns för mycket! Men inget jag ser fram emot… belgiska frisörer lägger 10 minuter på klippning och 30 på styling och så håller frisyren i sådär två veckor… tunna ur vet de inte vad det är… visst kan jag gå till den svenska tjej jag klippt mig hos några gånger men hon är ruskigt dyr och inte så himla bra heller… Önskar jag kunde teleportera mig till Södertälje och C på Cut point, då skulle jag bli nöjd! Men det är väl bara att göra det, tror det får bli T:s frisör där jag också brukar klippa luggen gratis. I morgon kanske…

Och inget Bygglov idag heller… hur länge ska den där handbollen hålla på och förstöra??!! Och armen värker… bara skit men T kommer hem om några timmar ;-)

Annons

4 svar to “I väg med mig!”

  1. anna of sweden Says:

    Och sen en bild på bloggen. Visst?

  2. Petchie Says:

    Du ska få numret till min norska frissa, hon är jättebra! Jag ska dit på fredag – lääängtar!! Är såååå grå för tillfället. Tillbaka i Bryssel imorgon, ska bli så skönt att äta mina måltider i lugn och ro och få krama om O.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: