Bullar, tvätt och pizza

Söndag och slö dag! Hos oss i alla fall. Sovmorgon till nio-tiden och sedan frukost, en sväng till marknaden för lite frukt. T for och tränade golf och jag satte igång med bullbak! Insåg att jag inte bakat bullar sedan vi flyttade in i denna lägenheten! Och vi har bott här sedan 4 maj förra året!

Nu pysslar  jag lite med tvätten, kokar tomatsås till pizzan och så ska jag läsa lite. Har huvudvärk och tyvärr känns det som den kan bli rejäl… När T kommer hem får han göra degen till pizzan och baka ut dem. T är helt otroligt duktig på att kavla tunna fina degbottnar i exakt rätt storlek. Något som jag är helt värdelös på! Sedan hjälps vi åt med att få dem klara. På min blir det finstrimlad kyckling (som jag stekte innan i veckan och bara tinat idag), ananas, bananer och så rejält med curry! Mums!

A, V och deras vänner hade en fantastisk kväll i går, de kom i säng halv nio i morse och var tvungna att lämna hotellet någon timme senare så de är trötta men nöjda! Flyget hem går vid 15.05 och sedan bilfärd hem från Nyköping till Järna. De lär somna ovaggade i kväll!

14 svar to “Bullar, tvätt och pizza”

 1. annieverse Says:

  Äsch då, du ska veta att jag inte har bakat bullar de senaste fem åren ;-)

  Hoppas huvudvärken inte blir för hemsk. Sköt om dig!

 2. Mia Says:

  Duktiga kvinna! Jag får dåligt samvete ju, kan inte påstå att det går framåt för mig på husmorsfronten.

 3. Guldigrytan Says:

  Var köper du pärlsocker??? På Delhaize och Carrefour har de bara storkornigt pärlocker, den typen som belgarna använder till sina gauffres, men de funkar inte alls till bullar. Jag har gått över till att strö vanligt strösocker och flagad mandel på bullarna men det är inte samma sak. Så jag undrar VEM ÄR DIN HEMLIGE LEVERANTÖR AV PÄRLSOCKER????
  :)

  • Brysselkakan Says:

   Min make! Han är i Sverige ganska ofta och så bilar vi på sommaren och vid jul och då hamstrar jag massor av saker, bla pärlsocker. Känner du ingen som är i Sverige ibland? Annars kanske jag kan ordna nästa gång maken är i Sverige men jag vet inte om du bor i Bryssel så jag kan leverera till dig.

   • Guldigrytan Says:

    Men gud vad snällt av dig!! Jag åker ju själv till Sverige ett par gånger om året och får en hel del besök också, har bara inte tänkt på att köpa med mig pärlsocker, trots att jag saknar det varje gång jag bakar bullar… Köper med mig en massa andra saker dock ;) Tack snälla för omtanken, men jag ska nog kunna ordna det själv. Ps. Jo, jag bor i Bryssel. Roligt att ha hittat en till svensk bloggerska här :)

 4. jaglovisa Says:

  Härligt det ser ut med bullarna!

 5. Brysselkakan Says:

  Guldigrytan:
  Misstänkte att du bor i Bryssel. Kanske vi kan få till en lunch någon gång?!
  Och glöm nu inte att köpa pärlsocker nästa gång du är i Sverige!

 6. Annika Says:

  Vilka superfina bullar. JAG har aldrig bakat bullar här hos mig. Never, ever. Min mamma har gjort det då hon varit här. Dina ser iaf så fina ut.
  Hoppas att du slapp huvudvärken!

  • Brysselkakan Says:

   Men har du aldrig bakat bullar??? Jag gör det väl inte så ofta men en eller två gånger per år blir det nog i alla fall. Fast mest bakar jag kladdkaka, morotskaka, äppelpaj eller något liknande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: