Saker man kan göra på en måndag!

Tillbringade eftermiddagen på stan. Hann med rätt mycket! Bland annat köpte jag röda jeans till J och T, de vill båda ha det! Hittade en kul t-shirt till J med Svamp Bob på. Jo, man kan gilla honom även om man snart är 18! Och det var vuxenstorlek!

Två (!!!) kassar med presenter till A och V. Zara hade ett berg med utförsäljning!

Tog tunnelbanan tillbaka hemåt och träffade på denna ”färgstarka” dam. Kunde inte låta bli att säga att jag tyckte hon hade underbar hårfärg.

Hon hade lite svårt att stå still när jag fotade henne och blundade på alla bilderna. Men bara med ett öga på denna bild!

Så vill jag se ut när jag är helt gråhårigt! Hon berättade att hon var fransyska på lite stapplande engelska, hon hade läst språket för 20 år sedan men glömt det mesta. Tydligen jobbade hon som lärare i franska och när hon förstod att jag var från Sverige så sa hon att hon gillade den svenska skolan för där får man läsa många språk! Sedan skulle jag gå av och vi sa hejdå.

10 svar to “Saker man kan göra på en måndag!”

 1. petchie Says:

  Ha ha, verkligen en häftig dam! Hon har gått in för att INTE se ut som hon inte färgar håret! Önskar att jag vore lika modig…

 2. jaglovisa Says:

  Vilken tuff dam, för tant kan man inte kalla en sådan lady!! Kul också att det finns folk som vågar prata på allmänna kommunikationsmedel! Fynda låter skoj. Försökte själv idag men misslyckades mitt i allt …

  • Brysselkakan Says:

   Ja, en riktig lady eller Madam ska vi kanske säga ;-) Det pratas nog inte så mycket på tunnelbanan eller spårvagnen här heller. Det var jag som inte kunde låta bli! Ville ju ha en bild på henne!!!

 3. Linda - Mitt liv i Grekland Says:

  Vilken underbar dam och ja minst sagt färgstark! :)

  Kul med shopping och speciellt på rea!

 4. Annika Says:

  Färgstark var ordet, sa Bull!
  Wow, coolt, coolt…HEJA henne!!

 5. Asa Möllerstedt-Portz Says:

  Kanske beror det pa ljuset, men annars sa ser det ut som om hon har matchande färg i ansiktet!! Och jag som velar och tycker det är för mycket om far FÖR mycket färg….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: