Lite gnällig

En lång tröttsam dag… ont, ont och sitta för länge gör ont, stå gör ont, gå gör ont, resa sig gör ondast eller kanske att vakna för då värker foten för den nog inte fått tillräckligt med blod. Eller nåt sånt. Ont gör det i alla fall. Värktabletterna, får inte ta starkare saker än typ receptfria Alvedon av någon anledning, gör inte så mycket nytta, tyvärr.

Jaha… dags att börja tänka på sängen. Undrar hur länga stunder jag får sova i natt? Förra natten sov jag i pass om 30-40 minuter, fick gå upp och kissa en gång, höll på att svimma och hade väldigt ont.

Så det kan väl bara bli bättre! Eller? Jo, jag vet att jag låter gnällig och det är jag. Hatar att vara det men nu är jag det… Humöret är i botten för jag har ont, jag blir gnällig och grinig, orkar inte vara glad.

Godnatt!

4 svar to “Lite gnällig”

 1. Annika Says:

  Nej, du låter inte alls gnällig! Det låter snarare som att du har rejält ont, och jag undrar varför du inte kan få någon starkare smärtstillare? Alvedon – det räcker ju inte långt. Kram!

  • Brysselkakan Says:

   Usch, nu börjar jag gråta igen nästan… Tack för fina ord. Och nä, Alvedon räcker inte men kanske jag måste känna det onda för att bara göra och röra mig så mycket det går. Men att sova utan ont hade inte suttit fel!

 2. FinaFrun Says:

  Inte är du gnällig! Stackaren…Hoppas att du blir ordentligt uppassad nu!

  (Tack snälla för tipset om ramarna)

  Kram/Fina Frun

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: