Det här är inte kul

Sov lite längre pass inatt men mycket  värk, inte när jag ligger blick stilla, men så fort jag behöver röra mig det minsta. Även i natt har min högra fot värkt mycket, har fått gå upp eller sitta med den lågt ett par gånger. Och att ställa mig upp… Det gör djävulskt ont. Sedan släpper det värsta men varje gång måste jag stå där med huvudet nedåt och vänta ut smärtan. Det molar i hela benet från de 31 små sticksnitten och troligtvis innefrån där ju en stor åder ju är utdragen från ljumsken ned till foten, de tre (eller om de är fyra) lite större snitten, de som är sydda, spänner, drar och gör ont. Värst är det i ljumsken, där måste jag ju böja när jag går och sitter.

Positiv saker; jag kan gå lite mer vanligt idag och kan resa mig utan att T behöver hålla i mig men måste ha en stol/bord att stödja på. I övrigt är det bara skit; mår inte bra, ledsen, trött och så all värk. De värktabletter jag får ta ger inte mycket effekt men kanske det inte funkar med starkare för då skulle jag ju inte känna det onda och kanske skada mer än göra nytta, vad vet jag.

Min utsikt...

Jag försöker röra mig regelbundet för sitta för länge ger mer ont men det gör det att röra mig för mycket med så lagom doser av båda funkar. Och det var ju det läkaren rådde mig till också. Jag hoppas det blir bättre för varje dag nu så jag orkar med nästa ben på onsdag. Jag vet att den OP blir lindrigare men oroar mig för om jag är tillräckligt återhämtad men å andra sidan kanske läkaren inte opererar om jag mår för dåligt.

4 svar to “Det här är inte kul”

 1. Mia Says:

  Usch, det låter inte roligt. Du har all rätt att gnälla, oundvikligt när man är sjuk och hey, det är ingen annan som gnäller åt en. :)
  Tur att du har datorn, med den som sällskap finns det alltid nåt att göra. Ser att du läser Tusenskönor också, är den bra?

  Kram

  Ps. Jag lägger upp dig på mina länklista över bloggar jag läser. Hoppas det är okej!

  • Brysselkakan Says:

   Jo du har väl rätt men jag gillar inte att vara gnällig, det är inte jag…
   Tusenskönor är väldigt bra, precis som den tidigare!

   Självklart vill jag vara på din länklista! Känner mig hedrad!

 2. Annika Says:

  Nej, det låter INTE kul. Idag hoppas jag att det känns lite bättre.
  OCH ja, visst får du gnälla!! det
  r det som är så bra med bloggen, att man får ösa!!
  Skönt med datorn inom räckhåll, vad gjorde man utan den?
  Hoppas det känns bättre NU!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: