Nu är jag ARG

J har varit på ett läkarbesök idag. På väg hem igen så blev han nästan rånad. Några killar frågade vad klockan var och försökte sno hans iPhone, det lyckades de inte med. Då knuffade de honom så han föll hårt i stengolvet och tog hans hatt, som tur var var det en snäll dam som fixade tillbaka hatten men då var det så många som tittade på så det vågade väl inget annat. Just nu ligger han bara och gråter och är jätterädd. Kommer han våga gå ut igen?

Så ni förstår nog att jag är arg. T är om möjligt ännu argare och om han visste vilka det var skulle de få det besvärligt, det lovar jag.

6 svar to “Nu är jag ARG”

 1. K Says:

  Men stackars J!

  Tyvärr är rån och överfall väldigt vanligt i Bryssel, men speciellt i vissa kvarter så klart. Just telefoner och datorer verkar vara ett hett byte ,kan ju hända att dessa killar redan sett att J hade en iPhone. Han kanske tog upp den och kollade på den på metron eller liknande.

  Både jag och min man har blivit överfallna/rånade ute på gatorna i Bryssel och jag har t o m råkat ut för inbrott/rån en natt i vårt hem när jag och min dotter var ensamma hemma. Det var inte kul men rädslan försvinner sakta och till slut blir man ju liksom trött på att gå runt och vara rädd.

  Hoppas han repar sig snabbt och krama honom extra mycket!

  • Brysselkakan Says:

   Jo, jag vet flera som blivit rånade oxå. Kanske de sett telefonen innan eller så tyckte de han var fint klädd (röda jeans, kavaj och hatt är inte det vanligaste inslaget i våra kvarter) och insåg att han kanske hade dyra saker…

   Vi har väl varit förskonade men det är inte kul och han lär nog aldrig gå i närheten av Port de Hall igen… inte själv i alla fall.

 2. FinaFrun Says:

  Näe vad arg jag också blir! Kram till honom! Hoppas att han lyckas skaka av sig händelsen så det inte lämnar för djupa spår…

  • Brysselkakan Says:

   Ja, jäkla skitmänniskor som gör sånt… Jag är dock glad att polisen lyssnade och att han inte åker från den stationen dagligen till skolan, det hade varit värre.

 3. anna of sweden Says:

  Det är för jäkligt! Hoppas att han snart känner sig bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: