Det går framåt

Under gårdagen gick det bättre och bättre med mitt ben! Jag var väldigt trött i går men betydligt mer rörligt. Jag känner att jag mår bra av att röra mig så mycket jag orkar för sitter eller ligger jag för mycket blir jag stelare och det gör mer ont att resa sig.

Det gör fortfarande ont att resa sig men jag behöver inte hjälp längre och det gillar jag för att behöva be om hjälp hela tiden stör mig, jag gillar inte det, jag vill sköta mig själv.

Idag är T inte hemma för han hjälper A-K att flytta men det känns ok att vara själv faktiskt. Han  blir inte borta hela dagen och när de väl lastat in så är de fem minuter från oss om jag behöver honom här. Sedan ska vi nog åka till mataffären, vore skönt att komma ut lite och om T är med så går det bra tror jag.

Idag har jag, nu på morgonen, tvättat håret. Jag får ju inte duscha men tvätta håret funkar ju att göra i badkaret. Genast kände jag mig fräschare! Sedan blev det tvättlapp, som läkaren sa ”på mormors sätt”, men vilken tid det tar att tvätta sig så! Och inte känner jag mig så ren heller… men det är bara att gilla läget!

4 svar to “Det går framåt”

  1. petchie Says:

    Åh, vad skönt att höra att du mår bättre!! Jag har läst hela veckan från jobbet men inte kunnat kommentera. Du är så stark och modig, jag är imponerad! Hoppas nu att smärtan går över helt och att inte det andra benet kommer att göra lika ont.
    Stor peppkram!

  2. Brysselkakan Says:

    Petchie: Jo, jag vet men jag gillar inte mig själv när jag är gnällig men nu är jag det utan att orka försöka skärpa mig ens…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: