Det hjälpte!

Tog K:s tips i sin kommentar i mitt förra inlägg på allvar! Tog på solbrillor, täcket om mig och skor på fötterna och gick ut på vår terrass! Solen värmde så skönt mot kinden! Visserligen är det kyligt idag men solen är ändå härligt varm!

Det finns hopp om vår!

De tulpanlökar jag petade ner i höstas har redan kikat upp och växer på! Så med denna energikicken plus att jag kom på att vi hade en låda Wiernernougat sedan i julas i kylen så blev livet lite bättre, inte ens att jag just fått mensen kunde ta bort den känslan. Även om just mensen inte behövt dyka upp en och en halv vecka för tidigt nu, mitt i allt annat… men som tur är hinner det värsta gå över tills onsdagens andra OP, ska ju ligga med bar rumpa i några timmar då… men mens under OP har de säkert varit med om innan!

2 svar to “Det hjälpte!”

 1. Asa Möllerstedt-Portz Says:

  Det var ju bra att du känner dig lite bättre! Frisk luft gör faktiskt (nästan) alltid susen. När jag läste om din ”glömda” Wienernougat i kylen trodde jag att du ännu hade svara sviter av din narkos, men den lag ju där sedan i julas….. Det skulle ALDRIG hänt hos oss, (läs: mig) jag är alltid rädd att choklad ska bli dalig om den ligger för länge…
  Trycker tummarna för att allt gar bra i morgon da du ska vara ”ensam hemma” ffg efter operationen. Med lite sol och värme till ska det nog ga bra!

  • Brysselkakan Says:

   Alltså, jag fattar inte heller hur jag kunde glömt den! Äter upp ALLT som är gott, det kan ju bli för gammalt! Önskar verkligen att jag hade bättre karaktär men nä… Men vi hade så ont om plats i kylen efter jul med all svensk mat vi hade med ner så jag la den längst in i grönsakslådan och där ”försvann” den bakom alla lökar och morötter. Mycket märkligt! Men nu är ordningen återställd och endast två bitar finns kvar. Vågar knappt säga att T inte tål dem och J inte gillar dem ;-)
   Jo, det går nog bra i morgon. Jag kanske ska ta tag i några saker som jag liksom sparat för denna konvalescent; sortera papper, lite saker som behöver sys för hand osv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: