Trött och grinig

Under gårdagen var jag mer rörlig, var till och med ute två gånger! Först var det A-K som bjöd på lunch efter att flytten var klar. Inte långt bort, sådär fem minuter från oss men det gick sakta att gå dit men ok. Sedan åkte T och jag till mataffären för lite inköp. Det funkade också men jag var trött hela kvällen. Vi satt i soffan, jag sov en sväng och så såg vi filmen Taken, en helt ok film med ett rätt givet slut men ändå sevärd.

Så vakande jag idag och mår sämre… trött, mer värk än igår och  huvudvärk. Ont på nya ställen i benet, inte där snitten sitter utan mer inne i benet. Jag vet ju att det högst troligt är från den borttagna ådern men det gör ont. Om jag  igår kände mig glad så är det absolut inte så idag… nä, ledsen och grinig igen.

Imorgon ska jag klara mig själv igen och det ska väl funka rent praktiskt, det är väl mer mentalt som det är jobbigt. Fast i morgon så mår jag nog bättre!

6 svar to “Trött och grinig”

 1. Miss Marie Says:

  Aj då, låter inte kul! Skickar många krya-på-dig-hälsningar!

  • Brysselkakan Says:

   Tack! Men det är väl som T säger: – Klart det inte kan kännas toppen hela tiden, du har ju ändå opererats för fyra dagar sedan.
   Kloka ord från min kloka man!

 2. jaglovisa Says:

  Åh, hoppas verkligen att smärtan går ner lite och att det känns lite bättre snart. Om inte annat imorgon, man kan ju faktiskt inte vara på topp hela tiden! Och man får vara trött och grinig emellanåt, det är ju alla!
  Många stora kramar till dig!

 3. K Says:

  Tråkigt att du mår sämre idag. Kandu hoppa dig ut på terassen och sätta dig i solen en stund? Åtminstone jag mår alltid mycket bättre mentalt om jag får ”frisk” luft och får jag dessutom sol så försvinner alla problem i världen. (nästan)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: