Fullt upp idag

Idag är det betydligt kallare ute… +6 istället för +17… ingen sol utan mulet. Men det är väl bara att gilla läget!

Nu på morgonen har jag slängt ihop en lasagne och straxt ska J och jag  åka till hans skola för Parent-Teacher Conferences, eller på svenska: Utvecklingssamtal. Tio minuter med varje lärare och denna gången lyckades vi får alla efter varandra fast med tio minuter mellan. Tidigare år har vi haft dem efter varandra och det kan jag lova är stressigt! Så i år får vi lite mer tid mellan och det kan nog vara bra då jag inte går i mitt vanlig tempo direkt.

Efter alla samtal ska vi också träffa studievägledaren och prata lite om J:s framtida val. Sedan tänkte jag klämma in en sväng till matbutiken på vägen hem, har ju bilen idag så jag får passa på. Troligtvis är jag helt slut i kväll och det lär även J vara för migränen är visserligen bättre men inte bra.

 

4 svar to “Fullt upp idag”

 1. Annika Says:

  Låter som här i US, snabba kvartssamtal. Men, faktiskt väldigt givande. Här får vi dock köa vid lärarens bord. Kan inte beställa tid etc.
  Era temperatursvängningar låter också som här.

  • Brysselkakan Says:

   Faktum är att det är J:s programmeringslärare som gjort bokningssystemet för dessa samtal. Vi bokar vi en länk som mailas och där ser vi bara J:s klasser och de lediga tider som finns. Han håller på att finslipa programmet och lär inte behöva jobba mer när han sålt det till skolor i USA.
   Och visst är det snabba samtal men med väl förberedda lärare och, som du säger, mycket givande!

 2. Fina Frun Says:

  En hektisk dag låter det som! Vad duktig du är som förbereder middagen redan på morgonen! Så god framförhållning skulle jag aldrig ha!

  Sv: jodå, dina kommentarer kommer fram. Men portalen är lite seg, så ibland dröjjer det innan kommentarerna syns. Tack för att du hörde av dig om problemet, sådant märker jag ju oftast inte själv.

  Kram/Fina Frun

  • Brysselkakan Says:

   Jo, hektiskt dag! Mycket spring i trappor…
   Jag förbereder ofta middagen på morgonen, har börjar göra så på sistone. Jag är oftast så himla trött på eftermiddagen och orkar inte laga mat så numera äter vi mer ”nyttig mat”, dvs inte så mycket hämtmat, fast det blir lite sånt då och då ändå! Och tex just lasagne funkar bra att förbereda och blir godare om den får stå lite och ”mogna” i kylen, just denna gången hade jag köttfärssåsen färdig i frysen sedan senaste gången vi åt köttfärssås. Lätt som en plätt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: