Upp, ner, hit och dit

När man flänger mellan klassrum i två byggnader med flera våningar var blir man trött… Som tur var så hade vi denna gång bokat våra tider med lärarna så vi hade tio minuter mellan varje samtal. Och det var absolut nödvändigt med en mamma som inte än är i närheten av att gå så fort som hon brukar ;-)

Dagen kan väl summeras så här: Vår son tillför mycket i sina klasser, han är uppskattad av elever och lärare, han är kreativ, lyssnar, diskuterar, ifrågasätter på ett positivt sätt. Alla lärarna uppskattar att ha honom som elev.

Jo, lite skrytigt lät nog detta men det är bara bråkdelen av vad de sa. Och jag är stolt mor idag, fast det är jag varje dag, bara lite mer idag. För jag vet ju att min son är unik och fantastisk ;-) Så givetvis är han värd denna mumsiga kvällsmat!

3 svar to “Upp, ner, hit och dit”

  1. Amanda Says:

    svar: haha, faktiskt så lät jag dom andra ha hjälm i första taget, Det fanns inte så det räckte till mig och fanny, Men vi vet hur man står på grillerna så jag tänkte att de va bäst så :) Har ju trots allt 4 år med ringette i ryggsäcken :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: