Så hur går det då?

Är det någon som funderat på hur det går med mina ben? Ja, inte vet jag men om någon ändå undrar så går det framåt.

Har inte ont längre. Eller det var väl inte riktigt sant då… har fortfarande ont på natten, sover dåligt och  vaknar med värk i benen och då mesta höger som ju var den största operationen. Får ont i nederdelen av höger ben om jag sitter länge eller står länge. Snitten i ljumskarna stramar när jag rör mig.

Blåmärkena bleknar för varje dag som går men de är ändå väldigt ”färgstarka” på flera ställen och framför allt så är jag öm där de fanns innan de bleknade. Det är smärtsamt att massera in krämen två gånger per dag men det funkar, har väl börjat vänja mig. Benen är otroligt mycket finare än innan men det lär nog ta ett tag innan det knöliga jag känner när jag masserar har försvunnit men det syns inte, det bara  känns.

Jag är näst intill tillbaka till min vanliga rörlighet, går dock inte riktigt så fort som jag brukar men det kommer, det känner jag. Så på tisdag eller onsdag tänkte jag försöka gå min vanliga morgonrunda, ja kanske inte hela och kanske inte i samma fart som innan operationerna men det vore skönt att komma igång igen och sedan får jag väl ta det i det tempot som känns bra!

Om någon undrade!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: