Söndag…

En underbart solig och härlig söndag här i Bryssel! Jag började dagen att gå till marknaden med A-K, hon bor ju nära oss nu och måste ju lära sig alla bra inköpsställen här omkring! Så lite av varje fick följa med hem, i mitt fall blev det frukt och ett fång tulpaner.

Idag har T och jag också gått igenom vad som blev skadat i vårt källarförråd av allt vatten… Hyresvärdarna har bett oss om en lista på de saker vi vill ha ersättning för så nu ska jag straxt skriva ihop den till dem. De betalar en självrisk oberoende av hur mycket saker vi fick skadat så vi skulle inte dra oss för att verkligen kolla noga vad som blivit skadat. Flera saker är det men som tur är inget som inte går att ersätta! Och himla tur att våra lådor stod på reglar, annars hade det varit betydligt värre. Ni vet ju vems idé det var ;-)

Så efter en god middag bestående av soppa och naan-bröd har jag just pussat T farväl… han åker till Sverige idag och kommer hem på onsdag. Men det finns ju bra saker med det; Svenskt godis och kanske en kjol! Fast blir som vanligt avis på honom då han träffar sönerna A och V både i kväll och i morgon kväll…

Får väl trösta mig med en påsen Ahlgrens bilar som jag sparat!

Annonser

2 svar to “Söndag…”

  1. Miss Marie Says:

    Hoppas du får hem kjolen, ser kanonfin ut! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: