Rosa bollar och en kjol

Idag har jag varit på IKEA. Mest inköp av mat men det blev även lite roliga lampor till terrassen. Så det blev tre sådana här att hänga i lusthuset:

Jag valde, efter lite velande rosa. De drivs av solceller som sitter uppe på och är av tyg. Det blev också en slinga med mindre ”bollar” som nog ska hänga på stängslet bakom blommorna.

De drivs också av solceller! Dessa lampor kunde jag betala med våra eco-checkar. Nu vet väl inte alla som läser här vad eco-checkar är. Man får dem två gånger per år om man betalar skatt i Belgien. Det är för att uppmuntra folk att handla eco-vänligt. Och man får bara betala vissa saker med dem, så på IKEA tex dessa lampor och växter. Sist fick vi €250 i eco-checkar och det är inte helt lätt att bli av med dem då det är lite begränsat vad man får köpa för dem. Men för er som bor här kan jag tipsa att på Casa får man handla vad som helst för dem. Bra men hur eco är de på Casa!?

Sedan ser det ljust ut på kjol-fronten! T har köpt till mig idag! Med hjälp av mina mått och en trevlig expedit på Lindex i Linköping kom de fram till att det fick bli två olika storlekar så lämnar T tillbaka den ena när han är i Sverige igen om tre veckor.

Känner mig betydligt piggare idag än i går, fast så har jag ju mest flängt runt i bilen och inte gått så mycket. Men en runda på sådär 20 minuter blev det i morse och det funkade bra. Så små framsteg, lite i taget, så är jag nog snart som vanligt igen!

4 svar to “Rosa bollar och en kjol”

 1. petchie Says:

  Jättefina solcellslampor, de kommer att bli så mysiga på er takterrass! Vet du vad vi köpte för våra eco-checkar? Vår TV!! Kanske inte så ”eco” men det skulle vara en mer miljövänlig(are) tv än vissa andra? På FNAC gick det alltså att köpa tv med checkarna…
  Vad bra att T har fått tag på kjolen, två storlekar var ju smart! Öppet köp är väldigt praktiskt ibland.
  Skönt att höra att bena är lite bättre. Jag var hos sjukgymnasten imorse och till skillnad från förra veckan då det var ”Madame, knäskålen är alldeles stel” så fick jag beröm – knäskålen har blivit mjukare… Slappna av i knäskålen är inte det lättaste kan jag berätta!
  KRAM!

  • Brysselkakan Says:

   Jo, jag minns du sa det! Om tv:n!
   Ska bli spännande att få hem kjolen (kjolarna) i morgon, hoppas den är så fin som jag tror!
   Vi får kämpa på både du och jag med våra ben! I morgon ska jag gå igen! Kanske lite längre!

 2. Annika Says:

  VILKA fina LAMPOR!!
  Känner att jag måste införskaffa ngt liknande till mitt deck!!
  WOW, superfina!
  Tack för inspiration, måste till IKEA snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: